OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Dietkock till Rotsunda produktionskök i Sollentuna
Varför ska du välja oss?
• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!
Vem söker vi?
Nu söker vi en passionerad dietkock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du säkra, smakfulla och vällagade måltider till våra gäster som har allergi.
I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med dietmatlagning, egenkontroll, att ha god kännedom om allergener, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i arbetet med kostdataprogrammet och inventering.
Om Rotsunda produktionskök
Rotsunda produktionskök lagar goda och hållbara måltider inom konceptet Steamplicity till sjukhus. Vi finns i Sollentuna intill Norrviken. Verksamheten bedrivs alla veckans dagar, arbetstider är måndag - fredag dagtid. Tillsammans är vi ett arbetslag av 30 anställda och våra kunder befinner sig runt om i Stockholm.
Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.
Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.
www.compass-group.se
Vem är du?
• Du har kockutbildning och några års erfarenhet som dietkock
• Du har goda kunskaper inom gastronomi, allergener, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster/kunder/kollegor, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Vi ser det som meriterande om du har kunskap inom kostdataprogrammet Matilda
Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.
Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/
Kontaktpersoner på detta företaget
Roger Stålhandske
+46 704 -61 75 60
Daniel Billefjord
Marlene Sjögren
Jeanette Lantz
Caroline Valjemyr
+46 704-617585
Maria von Krusenstierna
+46 013-281070, +46 0704617507
Therese Andersson
+46 042-288151
Helena Henriksson
+46 704617528
Jennie Åkerlund
Lasse `Kock`Eriksson
+46 063-199183, +46 070-6849045