Dietkock till Universitetssjukhuset

Arbetsbeskrivning

Lednings- och verksamhetsstöd, LoVS, arbetar med landstingets stödprocesser i områdena Administrativ utveckling och service, Försörjning, Kundtjänst, Landstingsfastigheter, LandstingsIT och Medicinsk Teknik. Förvaltningens uppgift är att stödja och ge service till landstingets ledning och kärnverksamheter. LoVS präglas av ett stort engagemang för service, samverkan och utveckling av våra arbetsmetoder. Vårt mål är att bli Sveriges bästa serviceorganisation. Våra ca 750 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Område Försörjning består av tre avdelningar. Kost, städ och transport. Vi bedriver verksamhet på länets tre sjukhus, ett antal vårdcentraler och förvaltningar inom Örebro läns landsting. Område Försörjning består idag av ca 380 medarbetare, varav ca 85 medarbetare arbetar inom kostavdelningen.

Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt och ekonomiskt perspektiv.

Arbetsuppgifter:
Vi söker en kreativ kock till vårt produktionskök på Universitetssjukhuset. Du ingår i ett arbetslag med flera kockar och tillsammans ska ni laga god och näringsriktig mat. Du kommer att ansvara för tillagning och hantering av specialkost. Förutom matlagning ingår även arbetsuppgifter såsom disk, städning mm.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom storhushåll/restaurang eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har utbildning i specialkost, HACCP och egenkontroll och gärna några års erfarenhet av att arbeta med specialkost. Som person är du flexibel och kan arbeta självständigt med planering av arbetet. Du har en positiv inställning och hög arbetsmoral. Du bör ha goda kunskaper i livsmedelshygien. Givetvis ska du ha ett genuint intresse för mat med ett sinne för köksekonomi. Vår verksamhet är under ständig utveckling och för att kunna bidra till denna utveckling krävs initiativförmåga och vilja till ständiga förbättringar. Genom ditt glada sätt och entusiasm till arbetet bidrar du till ett gott arbetsklimat i arbetsgruppen.

Anställningsform
Tillsvidare

Tillträde
Enligt överenskommelse

Kontaktpersoner på detta företaget

Granander, Ann-Christin, Verksamhetschef
019-6029525
Holmberg, Eva, (facklig) SACO
019-6020335
Langell, Sixten, Områdeschef
070-5177362
Persson, Mattias, Avdelningschef
073-9527328
Berglund, Christina, (facklig) Vision
072-2492755
Magnusson, Lars-Ingvar, Avdelningschef
019-6025514
Hermansson, Per, (facklig) Kommunal
019-6021485
Forsberg, Kristine, Bitr chef
0586-66487
Einefors, Marianne, Avdelningschef
0586-66483
Nordén Persson, Karin, (facklig) Vårdförbundet
020-353500

Sammanfattning

Besöksadress

S Grevrosengatan
None

Postadress

Box 1613
Örebro, 70116

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010