OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Tott Hotell ska åter bli Sveriges skidåkarhotell nummer ett. För det behövs Sveriges bästa hotellpersonal. Vi är på jakt efter dig som sätter värdskapet först. Som älskar att ge service. Du är flexibel, ansvarstagande och har lätt att arbeta i grupp. Du har en hotell/restaurang/turistutbildning eller motsvarande och 2-5 års yrkesstolthet. Om du redan kan ditt Åre är det ett plus. Och du behöver ha gått den interaktiva kursen "VärdskapetÅre" och Totts interna introduktion innan du börjar. Nu söker vi dig som intresserad av att arbeta som diskare och känner att du platsar in i nedan beskrivning av vår restaurang och vårt kök. Matsalen/baren rymmer drygt 450 sittplatser och har panoramautsikt över fjällen, byn och Åresjön. Restaurangkonceptet är primärt anpassat för att fylla hotellgästernas behov av mättande, goda och variationsrika måltider, men restaurangen är även öppen för externa gäster. I matsalen serveras rejäla skidåkarfrukostar, lunchbuffeer, vedugnsbakad pizza och a la carte-middagar med en bred meny av populära och rustika rätter från det norditalienska, nordamerikanska, jämtländska och svenska köket. OBS! vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tottare.com
Kontaktpersoner på detta företaget
F&B och Eventansvarig Tommy Bergstrand
F&B och Eventmanager Tommy Bergstrand
Köksansvarig Markus Arwidsson
Reception & Spa-ansvarig Sara Jönsson
0647-15000
0733-221326
Reception& Spa-ansvarig Sara Jönsson
0647-15000
0733-221326
Husfru Nina Troberg
0647-150 00
Hotelldriftsansvarig Andréa Abrahamsson
0647-15000
Reception& Spa-ansvarig Sara Jönsson
0647-15000
0733-221326
Reception& Spa-ansvarig Sara Jönsson
0647-15000
0733-221326
Reception & Spa-ansvarig Sara Jönsson
0647-15000
0733-221326