Arbetsbeskrivning
Driftansvarig till Cheri-Jouko
Cheri-Jouko är det andra tillskottet i Shuffle Groupsrestaurangfamilj. Sedan drygt tre år tillbaks driver vi Cheri-Lee på avenyn. En asian fushion restaurang med fokus på asiatiska smaker, goda cocktails, glad och energisk personal och en riktigt härlig stämning där våra gäster trivs och gärna spenderar flera kvällar i veckan. Nu tar Cheri-Lee’s dotter form – Cheri-Jouko. Här har vi ytterligare en asian fushion-restaurang som är belägen på Lindholmen i Göteborg. Nytt för Cheri-Jouko är att vi utöver kvällsservice även lägger stort fokus på luncher.
Nu söker vi en driftansvarig som vill vara med oss och starta upp och driva Cheri-Jouko framåt!
Om tjänstenDu är ansvarig på plats och leder det dagliga arbetet i restaurangen. Din roll är närvarande och aktiv i verksamheten där du säkerställer en hög servicenivå gentemot gäst samt att dina kollegor håller en hög kvalitet. Du lyssnar av personalen och bidrar med positiv stämning till dina kollegor och skapar goda förutsättningar för en lyckad service. Tillsammans med personalen överträffar du våra gästers förväntningar och arbetar efter våra gemensamt uppsatta mål och värderingar samt vårt servicelöfte.
Vi erbjuder en rolig tjänst som innefattar både servering, drift och ledarskappå en arbetsplats med ett tajt arbetslag som hjälper och stöttar varandra i alla delar av verksamheten.
Restaurangen har 35-45 platser under vintertid men växer sig stor under sommarhalvåret med både uteservering och eventytor.Det innebär att du kommer att ha en omväxlande och stimulerande tjänst. Stor möjlighet till utveckling både på arbetsplatsen och inom vår koncern. Du rapporterar till Operations Manager som ansvarar för den administrativa delen i verksamheten och som stöttar dig i ditt dagliga arbete – allt för att du ska kunna lägga ditt fokus på driften av restaurangen.Arbetstiden är fördelad under både dagtid, kvällar och helger.
Tillträde: Från 1 augusti, dock senast 1 september.
Vem är du? Du sprider glädje och energi och din positiva inställning smittar lätt av sig på din omgivning. Du brinner för att leverera förstklassig service till dina gäster och för att peppa och motivera ditt team att göra detsamma. Du har ett genuint intresse för att träffa människor, service, mat och dryck.
Tidigare erfarenhet inom restaurang är ett krav. Har du inte vanan av att driva restaurang är inte det lika viktigt som din passion till service och mat så länge du gillar att ta ansvar och vill växa i din ledarskapsroll.Liknande befattning är meriterande men personlighet är viktigare än erfarenhet.
Vi kallar till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 2 augusti.