OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services har cirka 1500 anställda och driver cirka 220 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Restaurang Silverskon är belägen i norra Stockholm. Vi serverar cirka 200 lunch per dag samt sköter catering, konferens- och kaffeverksamhet i huset. En viss beställningsverksamhet förekommer i den dagliga driften, ibland även på kvällstid.
Vi söker nu en driftig biträdande restaurangchef med goda ledarerfarenheter som tillsammans med restaurangchefen kommer att utveckla enheten framåt. När restaurangchefen är frånvarande kommer du att vara ansvarig på plats. Du är en glad, positiv och flexibel person som har vilja att förbättra och förändra. Du kan ta egna initiativ, är självgående och kan leda team. Du ska ha vana att arbeta i restaurang och matsal samt finnas tillgänglig där under lunchtid. Din tjänst innefattar både arbetssysslor i restaurang, matsal och på kontor. Vi förutsätter att du arbetar efter Fazers värderingar som är Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.
Krav vi tror att du uppfyller:
• Har minst 6 års erfarenhet från operativ restaurang och administrativt arbete
• Vill utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetare
• Har dokumenterad erfarenhet av personalansvar, inköp och ekonomi
• Är strukturerad och ansvarsfull
• Har dokumenterad erfarenhet inom branschen med liknande arbetsuppgifter
• Har mycket goda datakunskap
• Har kunskaper inom HACCP
• Behärska svenska och engelska i tal och skrift
• Har god gästkontakt
Tjänsten avser heltid, tillsvidare med provanställning.
Arbetstiden är dagtid måndag till fredag, men viss kvällsverksamhet kan förekomma.
Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.
Tjänsten ska tillsättas snarast.
Vid eventuella frågor ring till restauranggruppchef Marie Sterner, 070-870 54 31.
Stämmer ovan in på dig är du välkommen att söka tjänsten.
Senast 2014-08-31 vill vi ha din ansökan.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.