OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.
Restaurang Guldkornet kök och kafé är en del av Patienthotellet, Centralsjukhuset i Karlstad. Patienthotellet har en unik verksamhet som kombinerar två världar, hotell och sjukvård. Tillsammans med sjukvårdens verksamheter erbjuder Patienthotellet hotellboende för patienter i alla åldrar som är i behov av sjukhusansluten vård eller behandling, men som inte behöver vara inlagda på vårdavdelning. En del i verksamhetsidén är att fokusera på det friska så att gästens självläkande krafter tas tillvara.
Patienthotellet har dygnsöppet året runt och har 60 gästrum, de flesta rum ger möjlighet till medboende för anhöriga eller närstående.
Vid restaurangen serverar vi frukost, lunch och middag till hotellets gäster, men restaurangen och kaféet är även öppet för såväl anställda som externa gäster. Vi tillagar god och näringsrik mat från grunden varje dag och cirka 300 luncher men även special- och konsistenanpassad kost utifrån hotellgästernas behov. Guldkornet bedriver även mindre konferens- och cateringverksamhet.
Tillsammans med fyra stycken kockar och sex serveringspersonal arbetar du dagligen för att tillaga och servera välsmakande husmanskost som ska vara stimulerande för kropp och själ och förhoppningsvis överträffa förväntningarna hos dem som sitter vid bordet.
Driftledare, Patienthotellets Restaurang Guldkornet kök och café
Arbetsuppgifter
I rollen som driftledare kommer du att ansvara för i huvudsak förberedelser, inköp av livsmedel, varor och material, menyer och vara drivande i den dagliga produktionen tillsammans med övrig personal. Hygiensäkring, egenkontroll och fakturahantering är andra viktiga arbetsuppgifter.
Du kommer vara kontaktperson mot våra leverantörer men även mot skolor eller annan för placering av elever.
Arbetet omfattar både praktiska och administrativa uppgifter.
Att skapa ett attraktivt utbud, för både hotellets- och övriga gäster, med hög kvalité och kostnadsmedvetenhet är en viktig del i arbetet. Du ansvarar för att verksamheten leds och styrs i nära samarbete med hotellchefen och för att samarbetet fungerar mellan de olika grupperna medarbetare i överensstämmelse med lagar, avtal och Region Värmlands riktlinjer.
Övrig information
Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.
Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring.
Kvalifikationer
För att passa i rollen ser vi att du är utbildad kock med flera års erfarenhet inom yrket och drivs av att utveckla och förnya. För att snabbt komma tillrätta i rollen som driftledare är det meriterande om du sedan tidigare har jobbat i ledande position inom kök eller restaurang. Du kommunicerar väl i tal och skrift och har goda IT kunskaper.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper - Att du kan ta tillvarata medarbetarnas kompetens och idéer, har en förmåga att samarbeta, entusiasmera och driva verksamheten mot uppsatta mål.
Ansökan
Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Läs mer här
Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete
https://www.regionvarmland.se/berattelser
Fackliga företrädar nås via växeln 054-61 50 00
Kontaktpersoner på detta företaget
Verksamhetschef Kulturcentrum Nina Höjdefors
054-701 10 50
Facklig företrädare DIK Per Söderling
054-701 10 42
Facklig företrädare Vision Anna Knutsson
054-7011036
Kommunikationschef Hedvig Bergenheim
054-701 10 19
HR-specialist Karin Carlsson
054-701 10 08
Analytiker Bo-Josef Eriksson
054-701 10 46
Rekryterare Qtym John Johansson
054-14 18 00
Rekryterare Qtym Sara Magnusson
054-14 18 06
Strateg Yvonne Lennemyr
054-7011043
Kulturchef Ulf Nordström
054-701 10 33