Drifts- och restaurangchef till Hovås Kallbadhus Restaurant och festvåning

Arbetsbeskrivning

Som Drifts- och restaurangchef på Hovås Kallbadhus har du huvudansvaret för att driva och utveckla restaurang- och konferensverksamheten. Du kommer med nya idéer på event och konferenser som du sedan genomför, tillsammans med vår chefskock. Du är operativ i den dagliga verksamheten. Budget- och personalansvar ingår i tjänsten. Restaurangen byggs i detta nu ut med ytterligare 80-100 platser, till ca 180 sittande gäster, lägg där till en fantastisk uteservering. Det skapar helt nya möjligheter för utveckling!

Vi söker dig som är medveten om hur viktigt det är att få alla små detaljer att samspela för att skapa en fulländad helhet. Du är en ledare som ser varje dag på arbetet som en ny utmaning och som med trygghet och erfarenhet driver verksamheten framåt.
Dina egenskaper
• Har ett brinnande intresse för mat & dryck
• Har förmåga att skapa ett sälj- och gästorienterat ledarskap
• Skapar delaktighet genom egen operativ närvaro
• Har förmåga att analysera ekonomiska resultat och agera självständigt

Som person är du coachande och entusiasmerande och är trygg och ödmjuk i ditt ledarskap. Service är en genuin egenskap hos dig och du är mån om att personalen och gästerna trivs. Du är driftig och ansvarsfull och inser även att struktur och uppföljning är viktigt för att få en fungerande verksamhet.


Hovås Kallbadhus är en oas. En liten bit av världen som vi menar är en av jordens vackraste platser. Endast 15 minuter från Göteborg, precis vid havet och med egen strand, har vi unika förutsättningar att fortsätta utveckla vår restaurang-, event- och konferensanläggning till en plats som är ”top of mind” hos allt fler människor. Vi har daglig verksamhet med lunch samt á la carte på kvällstid. Bordsservering gäller både under lunch och kväll. Beställningsverksamhet så som bröllop, företagsfester, privata fester och minnesstunder äger rum löpande under året. Vår verksamhet är unik och vi söker dig som vill driva den vidare med passion och kvalitet! www.hovaskallbadhus.se.

Kontaktpersoner på detta företaget

Kökschef Henrik Olsson
031-28 61 71
Driftschef Maria Löberg
031- 360 70 73
Drifschef Maria Löberg
031-3607073
VD Charlotte Davidson
031-360 70 70
VD Charlotte Davidson
031286171

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hovås Kallbadhus Restaurant AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete i ett spännande företag med hög utvecklingspotential. Tjänsten är heltid, tillsvidare, som inleds med provanställning.
  • Tjänsten är huvudsakligen dagtid måndag till fredag, även om arbete kvällar och helger är en del tjänsten. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
  • Publicerat: 18 mars 2017

Besöksadress

Fjordvägen
Hovås

Postadress

Box 9006
Göteborg, 40091

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024