Driftsnära Barchef

Arbetsbeskrivning

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. 2014 hade Gröna Lund ca 1400 anställda under säsong och besöktes av drygt 1,3 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.


 

Visst är vi kända för snirkliga berg-och-dalbanor, snurriga karuseller och lustiga hus. Men för många av våra gäster är god mat och dryck lika uppskattat som häftiga attraktioner. Varje dag serverar vi tusentals smakupplevelser från världens alla hörn. Från smarriga biffar till svalkande drinkar. Nu har du möjlighet att arbeta i denna unika miljö som barchef på Gröna Lund.

Som barchef hos oss kommer du att arbeta nära driften på alla våra restauranger. Ditt viktigaste fokus blir att se till så att våra gäster får en upplevelse utöver det vanliga och att skapa de bästa förutsättningarna för dina medarbetare. Du kommer att arbeta nära restaurangernas hovmästare och ansvarar för en hög kvalité i såväl gästmöten som utbudet i våra barer. I arbetet ingår även en del kontorsarbete som exempelvis varubeställningar, fakturahantering, inventering samt schemaläggning. Som barchef är du personalansvarig för Gröna Lunds bartenders och har mycket kontakt med parkens leverantörer och parkens övriga avdelningar. Du trivs i en ansvarstagande roll och har ett ekonomiskt tänk i ditt dagliga arbete.

Till denna roll söker vi dig med stor passion för mat och dryck. Du har en bar- eller restaurangutbildning samt en avslutad STAD-utbildning. Du har minst tre års erfarenhet av en tjänst som hovmästare eller barchef och har flera års erfarenhet av att ha arbetat som bartender. Har du dessutom erfarenhet från rollen som sommelier är det meriterande. Vidare känner du dig bekväm med svenska såväl som engelska i både tal och skrift och har datorvana, då arbetet även innefattar en del administration. 

Precis som ett besök på Gröna Lund kantas jobbet av snabba vändningar, hög fart och många skratt - det är därför viktigt att du är lika flexibel som lösningsfokuserad. Du lockas av att vara en del av ett starkt engagerat team som kännetecknas av ett gott samarbete och nära till skratt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Arbetstiden är varierande.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gröna Lunds restaurangchef Niclas Andersson, niclas.andersson@gronalund.com eller på 010-708 95 51. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Caroline Lidholm på 010-708 94 11 eller caroline.lidholm@parksandresorts.com.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Rekrytering på, Parks and Resorts
   010 708 94 00
Cecilia Palmberg, HR-specialist, rekrytering
   076-540 44 05
Rekrytering på, Parks and Resorts
   010 708 94 00
Rekrytering på, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline  Lidholm,
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline  Lidholm, Rekryteringschef
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts

Rekryteringen Kolmården, Parks and Resorts

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Gröna Lund Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Individuell lönesättning
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 2 mars 2015

Besöksadress

Allmänna Gränd 4
None

Postadress

LILLA ALLMÄNNA GRÄND 9
Stockholm, 11521

Liknande jobb


Barchef till Sjöstaden Skybar

20 november 2024

Baransvarig

Baransvarig

19 november 2024

Baransvarig

Baransvarig

4 november 2024

Barchef till Villa Foresta

Barchef till Villa Foresta

4 november 2024