OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. I Ulricehamns kommun gör vi skillnad i människors vardag varje dag, året runt.
Ulricehamns kommun arbetar målinriktat genom Vision 2040 tillsammans mot framtiden.
- Var med och skapa den med oss!
Kosten är en verksamhet inom sektor service i Ulricehamns kommun. Uppdraget för verksamhet kost är att servera måltider till samtliga förskole- och skolelever samt till biståndsbedömda personer i särskilda boenden, i gruppboenden eller i egen bostad. Idag finns det 35 kök som ingår i verksamhet kost.
ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innefattar alla i ett storköks förekommande arbetsuppgifter såsom beställningar, matlagning, servering, diskning, egenkontroll m.m. Arbetet utförs alla veckans dagar. Du jobbar var tredje helg i denna tjänst.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en kockutbildning, eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande om du tidigare har erfarenhet av arbete inom storkök eller restaurang samt har stort intresse för kök och brinner för det du gör. Många medarbetare i Ulricehamns kommun kan fler än ett språk. Det är en värdefull tillgång, men det är också viktigt att behärska svenska som ett grundspråk.
För att lyckas i arbetet behöver du ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt god datorvana. För att få arbeta i våra verksamheter, är ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister ett krav. Du kan beställa ett registerutdrag här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola.
Det är viktigt att du har en strukturerad förmåga och en god vilja till förändring och utveckling. Du är ansvarsfull och stresstålig i förändrade situationer. Du har förmågan att arbeta självständigt likväl som du är samarbetsvillig, flexibel och serviceinriktad.
ÖVRIGT
Betyg/intyg och referenser ska bifogas tillsammans med ansökan.
Referenser kommer att kontaktas efter första intervjun.
Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.
Urval samt intervjuer kommer att ske löpande under annonstiden.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom kostverksamheten.
När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR.
Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Birgitta Larsson
0321-59 52 04
Ann-Mari Johansson
0321-59 51 91
Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel
0321-59 50 00
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
0321-59 50 00
Enhetschef kost Ann-Mari Johansson
0321-59 51 91, 0766-43 51 91
Enhetschef kost Eva Strålin
0321-59 51 90, 0766-43 51 90
Verksamhetschef kost Birgitta Larsson
0321-59 52 04, 0766-43 52 04
Processchef intern service Isabelle Wikström
0321-59 51 81, 0766-43 51 81
Enhetschef kost Lina Andersson
0321-59 51 92, 0766-43 51 92
Verksamhetschef kost Anna-Lena Johansson
0321-59 52 04, 0766-43 52 04