OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss?
Vi söker dig som är bra på det du gör, men vill bli ännu bättre! Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gott liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis.
Kosten är en verksamhet inom sektor service i Ulricehamns kommun. Uppdraget för verksamhet kost är att servera måltider till samtliga förskole- och skolelever samt till biståndsbedömda personer i särskilda boenden, i gruppboenden eller i egen bostad. Idag finns det 35 kök som ingår i verksamhet kost.
ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innefattar alla i ett storköks förekommande arbetsuppgifter såsom beställningar, matlagning, servering, diskning, egenkontroll m.m. Det förekommer även tillagning av kyld mat. I tjänsten ingår helgtjänstgöring.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en kockutbildning, eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Validering kan komma att tillämpas om kockutbildning saknas. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av arbete inom storkök eller restaurang. Många medarbetare i Ulricehamns kommun kan fler än ett språk. Det är en värdefull tillgång, men det är också viktigt att behärska svenska som ett grundspråk. För att lyckas i arbetet behöver du ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt god datorvana. För att få arbeta i våra verksamheter, är ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister ett krav. Du kan beställa ett registerutdrag här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola.
Det är viktigt att du har en strukturerad förmåga och en god vilja till förändring och utveckling. Du är ansvarsfull och stresstålig i förändrade situationer. Du har förmågan att arbeta självständigt likväl som du är samarbetsvillig, flexibel och serviceinriktad.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT
Betyg/intyg och referenser ska bifogas tillsammans med ansökan.
Referenser kommer att kontaktas efter första intervjun.
Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.
Urval samt intervjuer kommer att ske löpande under annonstiden.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom kostverksamheten.
När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR.
Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Birgitta Larsson
0321-59 52 04
Ann-Mari Johansson
0321-59 51 91
Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel
0321-59 50 00
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
0321-59 50 00
Enhetschef kost Ann-Mari Johansson
0321-59 51 91, 0766-43 51 91
Enhetschef kost Eva Strålin
0321-59 51 90, 0766-43 51 90
Verksamhetschef kost Birgitta Larsson
0321-59 52 04, 0766-43 52 04
Processchef intern service Isabelle Wikström
0321-59 51 81, 0766-43 51 81
Enhetschef kost Lina Andersson
0321-59 51 92, 0766-43 51 92
Verksamhetschef kost Anna-Lena Johansson
0321-59 52 04, 0766-43 52 04