Driven och erfaren kock till Enköping

Arbetsbeskrivning

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, de kunniga medarbetarnas passion och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Målsättningen är att dela ett gott liv, varenda dag. Fazer-koncernens omsättning uppgick till knappt 1,7 miljarder euro år 2013, och antalet anställda är över 15 000. Fazers verksamhet styrs av de etiska principerna som grundar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.

Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. De flesta restauranger drivs under varumärket Amica och från 2013 även under varumärket Fazer. Våra cirka 220 enheter i Sverige finns på företag, skolor och universitet samt inom försvaret och äldrevården och vi är cirka 1500 anställda.

Vi skapar smakupplevelser

Vi söker en erfaren kock som vill vara med att driva och utveckla vår nya verksamhet i Enköping.  

I augusti startar Fazer verksamheten vid köket på Enköpings Lasarettet. Verksamheten kommer att bestå av att servera gästerna på Restaurang Bistro A smakupplevelser utöver det vanliga, måndag till fredag från och med den 1 augusti 2014. Med start i januari 2015 kommer vi även att servera sjukhusets cirka 75 patienter välsmakande och näringsriktiga måltider. Till detta tillkommer även att leverera konferenscatering med bland annat smörgåsar och kaffe.

För att nå dina mål vet vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål. Du känner dig trygg i köket och trivs även med att ta hand om administrativa uppgifter som att göra beställningar samt att ta hand om daglig rapportering. Självklart brinner du för service och att ge varje kund det lilla extra. Till din hjälp kommer du att ha kunniga medarbetare, support av ekonomiska mallar och system som hjälper dig i ditt dagliga arbete. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligdags efter att nå ”Bästa arbetssätt”. Som person är du kunnig, driven, flexibel, noggrann och målinriktad.

Du bör också ha goda kunskaper om gällande riktlinjer så som ”Mat och Måltider inom hälso- och sjukvården”. Du bör även vara bekant med kostdataprogrammet Aivo2000.

Inom Fazer arbetar vi efter våra värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete, nyckelord som vi tror är ett måste för att lyckas i ditt dagliga arbete.

Tycker du det vore stimulerande att vara en nyckelperson på en spännande arbetsplats? Då är detta något för dig!

Arbetet innebär att:

• ansvara för hög kvalitet på maten som lagas med omsorg
• ansvara för enhetens råvarukostnad
• ansvara för att egenkontrollprogrammet efterföljs, enligt HACCP
• vara med och utveckla menyer med anpassning till säsong
• vara med och leda den dagliga verksamheten
• tillsammans med restaurangchef utveckla och förnya verksamheten
• ha en öppen och nära dialog med kontaktpersoner på sjukhuset


Vi förväntar oss att du:

• har utpräglat sinne för service
• har relevant utbildning och kunskap
• är strukturerad och stresstålig
• har god förståelse för köksekonomi
• har lätt för att kommunicera och samarbeta
• behärskar svenska i tal och skrift
• är flexibel och orädd att rycka in där det behövs
• har pondus men är ändå prestigelös
• har erfarenhet av egenkontroll samt datavana
• erfarenhet i kostdataprogramet Aivo2000


Tjänsten är tillsvidare, heltid och arbetstiden dagtid, måndag till fredag. Helgarbete kommer att förekomma från och med 1 januari 2015.
Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta tf restaurangchef Slavica Ivis, tel 070-250 97 74 eller slavica.ivis@fazer.com.

Din ansökan vill vi ha senast 2014-06-15.

Kontaktpersoner på detta företaget

Helene Urdin

Niclas Sjölund

Maria Lindahl

Nicklas Tjäderbäck

Carina Romedahl

Lena Sundström

Jessica Goldhahn

Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren

Kristina Elliot

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fazer Food Services AB Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Heltid -
  • Publicerat: 15 maj 2014

Besöksadress

LINDHAGENSGATAN 87
None

Postadress

Lindhagensg. 120
Stockholm, 11251

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010