Driven restaurangchef till Ekbackens kök i Sundbyberg

Arbetsbeskrivning

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser


Ekbackens kök ligger i Sundbyberg där vi har cirka 25 medarbetare. Vi producerar närmare 2000 måltider dagligen och våra kunder är äldreboende i Stockholm.

Vi söker nu en driven restaurangchef som kan planera, leda och organisera Restaurangen på Ekbackens kök. Du brinner för att laga god och näringsriktig mat. Vi vet att du tycker om att arbeta med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål. Du känner dig trygg i köket och trivs även med att ta hand om administrativa uppgifter som att göra beställningar och ta hand om daglig rapportering. Självklart brinner du för service och att ge varje kund det lilla extra. Du kommer att ha kunniga medarbetare och support av ekonomiska mallar och system som hjälp i ditt dagliga arbete. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligdags efter att nå "Bästa arbetssätt". Som person är du kunnig, driven, flexibel, noggrann och målinriktad.

Du är en glad, positiv och flexibel person med vilja att förbättra och förändra. Du kan ta egna initiativ, är självgående och kan skapa teamkänsla.

Inom Fazer arbetar vi efter våra värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete, nyckelord som vi tror är ett måste för att lyckas i ditt dagliga arbete.

Tycker du att det skulle vara stimulerande att vara en nyckelperson på en spännande arbetsplats? Då är detta något för dig!

Arbetet innebär att:
• ansvara för hög kvalitet på maten som lagas med omsorg
• ansvara för enhetens ekonomiska resultat
• ansvara för att egenkontrollprogrammet efterföljs, enligt HACCP
• ansvara för all beställning till köket

Vi förväntar oss att du:
- brinner för att laga god och näringsriktig mat till äldre och sjuka
- har flera års erfarenhet av arbetsledning och har pondus men är ändå prestigelös
- har flerårig matlagningserfarenhet, gärna från storkök
- har ekonomiskt intresse för ditt ansvarsområde och god administrativ förmåga
- tycker om att arbeta i team och vill utveckla verksamheten tillsammans med dina medarbetare
- har god förståelse för kökets ekonomi
- är strukturerad och stresstålig
- har lätt för att kommunicera och samarbeta

Arbetstid: heltid, måndag-fredag
Tillträde: snarast
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Har du frågor angående tjänsten vänligen ring driftchef Anders Lagerström, tel 0722-36 82 22.

Din ansökan skickar du senast 2015-08-31
Urval och intervjuer kommer att ske löpande

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fazer Food Services
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Heltid -
  • Publicerat: 29 juli 2015

Besöksadress

Lindhagensgatan 120
None

Postadress

Lindhagensgatan 120
Stockholm, 10425

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024