OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ett unikt tillfälle för dig som har en kompis eller en partner som vill jobba tillsammans i sommar på Sandhamn i Stockholms skärgård. Ni kommer att ansvara för en helt ny foodtruck som kommer att vara placerad utanför Seglarhotellet. Den kommer att vara öppen ca mellan 17-02 dagligen under ca 6 veckor. Vi kommer att servera skärgårdens bästa hamburgare och korv som kommer från vår egna bondgård. En av er måste ha någon form av erfarenhet att jobba i kök som kock och den andra måste kunna service mot kunder, ta beställningar och betalningar. Ni är bägge entreprenörstyper som gillar och kan jobba självständigt och snabbt.
Ni skall med entusiasm få ut mellan 150-200 "ekologisk snabbmats lyx serveringar" per kväll så det är i emellanåt en hektisk miljö men våra kunder är förstående och tacksamma över möjligheten vi ger dem att få äta vår typ av mat och väntar gärna en stund och umgås med andra under väntetiden. Ni kommer alltid att vara två som jobbar.
Vi har prövat konceptet under två säsonger och har en enklare meny men med bästa råvarorna så målet är att skapa Sveriges mest omtalade och uppskattade food truck-restaurang.
Du måste minst kunna jobba mellan midsommar och 6 veckor framåt med några dagars förberedelse innan och även efter.
Du och din vän/partner kommer bo i ett hotellrum ovanför byn med möjlighet till eget hushåll i ett kök i rummet. Ni är alltså lediga på dagarna och jobbar kvällar och in på natten för att servera vickning till nattklubbens och hamnens gäster.
Denna tjänst är ett perfekt sommarjobb för studerande men kan för den som söker en mer fast tjänst vara starten för att fortsätta arbetet med foodtrucken runt Stockholmsområdet under övrig tid på året.
Sandhamn på sommartid är ett av de hetaste ställen att vara på och kommer att vara fullt med liv och rörelse med massor med event, spelningar och roliga fester.
Vi är ett annorlunda lantbruk som försöker göra något extraordinärt, köttet och alla våra produkter har smaker som är i världsklass. Vi har för närvarande ca 100 utegrisar, 150 tackor med 150 lamm, ca 100 nöt, både kött-och mjölkkor som skall bli fler, höns och hästar. Vi utökar och växer hela tiden och har bete, vall och möjlighet att odla foder för hundratals djur men vi vill hålla det småskaligt och hellre ha fler djurslag än att specialisera oss på ett. Det vi producerar säljer vi direkt till konsumenter via vår gårdsbutik samt via REKO ringar samt via våra "snabbmatsrestauranger" såsom denna foodtruck och även en annan foodtrailer.
Vi är för övrigt ca 30 anställda med skilda kompetenser inom djurskötsel, matförädling, service, försäljning, jordbruk, byggnation och markarbete. Vi har ett värdebaserat arbetssätt där våra ledord är passion, respekt, helhet, precision, ärlighet, glädje och att vi vill helt enkelt vara bäst!
För mer information eller frågor kontakta David Tekavc 070-732 16 52 eller Anna Hane, 072 22 11 301, eller skicka ansökan till jobb@restagard.se
Se mer på vår Facebooksida 'Resta gård' eller Instagram ’restagard’ eller www.restagard.se