Eatery Barkarby söker platschef

Arbetsbeskrivning

Eatery har som mål att kunna erbjuda en miljö som bjuder in till möten och avkoppling såväl under som efter arbetsdagen. En plats dit man går för att äta och inspireras, antingen själv eller tillsammans med sina vänner, kollegor och affärspartners. Läs mer om oss och vårt koncept på http://www.eatery.se Eatery är en snabbt växande restaurang- och konferenskedja som i nuläget har åtta etableringar i Stockholmsområdet, i Luma Park (Hammarby Sjöstad), Kista Nod, Kista Gate, Sickla, van der Nootska Palatset, Grand Central, Gärdet och Kungsholmen.

Nu öppnar Eatery i Barkarby!

Äntligen öppnar Eatery mitt i Barkarbystaden, som är ett av Stockholms mest expansiva områden blir Bas Barkarby ett multifunktionellt kvarter för näringsliv, kultur, idrott och lärande med invigning i början av 2022! Vår nya Eatery kommer inte bara vara en restaurang utan vi kommer även att driva ett Campus by Eatery, dvs mat till skolungdomar men vi kommer även att erbjuda konferensmöjligheter och kontorsservice!

Är du en passionerad person med ett stort intresse för restaurangbranschen och ledarskap?
I rollen som Platschef får du chansen att göra just det, och samtidigt få en väldigt utmanande och varierande tjänst. Vi erbjuder dig en fartfylld, rolig och härlig arbetsplats där du har chansen att få vara med att växa på en spännande resa. Sök redan idag, då urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Platschefen har det totala ansvaret för enheten inklusive den dagliga driften och ansvar över personalgruppen. I rollen arbetar du med att säkerställa rätt bemanning, schemaläggning, planering av event och konferens samt ett övergripande ansvar för försäljning och ekonomi för enheten.

Platschefen har det yttersta ansvaret för planering och koordinering av evenemangen samt kontakt och uppföljning med gäster och samarbetspartners. I rollen ligger det också att ta hand om arrangemang och boka in samt leda den personal som behövs.

Det blir du som tillsammans med ditt team, säkerställer restaurangen, köket och konferensens dagliga drift. Ditt ansvar sträcker sig över både kök, matsal, café, konferens samt vårt campus och din vardag kommer att blandas med administrativa, operativa och utvecklande arbetsuppgifter.

Dina administrativa uppgifter blir att ansvara för fakturering, inventering, beställningar, sociala medier, genomförande av bokningar och arrangemang. Vi önskar att du kan öppna upp Restaurangen och bör då kunna hantera kassan samt kunna göra hantverkskaffe i espressomaskin samt hantera dagsavslut mm. Du arbetar själv på golvet och stöttar upp operativt där det behövs på Restaurangen. Vi ser att du tar ett omtag dagligen av matsalens utseende och ser till att den övergripande kvalitén både på restaurangen invändigt och utvändigt håller hög standard.

Om dig

Vi letar efter en naturlig ledare som med positivitet och engagemang driver restaurangen framåt. Du har jobbat i branschen tidigare, gärna som restaurangchef eller liknande roll. Du förstår vikten av såväl nöjda gäster som medarbetare i kombination med en lönsam restaurang. Vi ser också att du delar våra värderingar som är Varma, Hjärtliga och Effektiva och ser det som ett verktyg i ditt jobb.

Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Vidare är du delaktig i uppdatering av arbetsmanualer och ansvarar för praktisk introduktion och arbetsplatsutbildning.

Du arbetar nära Eaterys driftschef för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurang. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.

Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga.

Du är driven, stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint mat-intresse. Du gillar nytänkande och drar dig inte för egna idéer du då som oss alltid vill ligga i framkant.

Kvalifikationer

För att passa i rollen som Platschef ser vi att du tidigare har arbetat i ledande position i minst 3 år inom kök eller restaurang. Du kommunicerar väl i tal och skrift och har goda IT kunskaper.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av konferens, event och bokningar och är administrativt lagd då det kommer vara en viktig del i dina arbetsuppgifter. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerhetsställer en hög kvalitets och servicenivå.

Om anställningsvillkoren

Vi tillämpar en provanställning på 6 månader.
Månadslön med tillgång i vår förmånsportal med generösa rabatter och friskvårdbidrag.
Tjänstens placering kommer att vara i Barkarby och tjänsten beräknas tillträdas under januari 2022.
Arbetstiderna kommer att följa Restaurangens öppettider vilket innebär både kvälls och helgjobb.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till Christine Huber, Affärsområdeschef på mobil: 072-184 09 54 eller HR-ansvarige, Johan Roquet på mobil: 073-867 45 48.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Eatery
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 3 november 2021
  • Ansök senast: 21 november 2021

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024