OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Eatery har på kort tid etablerat sig som en modern fullserviceaktör inom restaurang och konferens samt som leverantör av måltider till offentlig sektor. Vi brinner för mat och service och har idag 10 restaurang- och konferensenheter i Stockholmsområdet samt tiotalet produktionskök för offentlig sektor. Tillagningen av mat till offentlig sektor sker i dotterbolaget Incontro där vi till hösten kommer att laga närmare 30,000 portioner mat per dag till skolor och äldreomsorg. I koncernen finns också anrika van der Nootska Palatset samt Lumafabriken som erbjuder unika miljöer för fest- och konferens. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se.
Vill du vara med i satsningen på ett fräscht och modernt koncept för mat och möten? Ett koncept där vi har som mål att skapa attraktiva mötesplatser där människor möts för frukost, lunch, middag och fest? Vi söker en Souschef som tillsammans med oss, vill utveckla vår Restaurang i Lumapark.
Nu söker vi en Souschef till Lumapark, Hammarbysjöstad
Arbetsuppgifter
I rollen som Souschef planerar och deltar du i det operativa arbetet i köket. Du har ett stort gastronomiskt intresse med en gedigen erfarenhet och kompetens inom matlagning. Du arbetar ansvarsfullt och med mål att leverera en högklassig måltid.
Som Souschef är du en nyckelperson i arbetet med att utveckla restaurangen och gästupplevelsen till något alldeles extra. Du är kunnig på kreativ matlagning och menyplanering, ekonomi, organisation och ledarskap. I dina arbetsuppgifter ingår det att upprätthålla kökets rutiner samt ta ansvar för arbetsmiljöfrågor. Du ansvarar tillsammans med köksmästaren för den daglig drift av verksamheten, kvalitetsarbete och egenkontroll. I köket ingår det även att tillreda mat för offentligt miljö med ca 1200 portioner.
Om dig
Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst. Vidare är du delaktig i uppdatering av arbetsmanualer och ansvarar för praktisk introduktion och arbetsplatsutbildning.
Du arbetar nära köksmästaren för att utveckla och förbättra verksamheten, och bidrar till ett gott samarbete mellan kök och restaurang. Du skapar förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Du ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar som råvarubeställning, menyplanering samt schemaläggning.
Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer Eaterys öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.
Eatery erbjuder rätt person en marknadsmässig ersättning. Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.
Ansök
Vi värdesätter en positiv attityd, god kommunikativ förmåga, hög arbetsmoral och en strävan att fullfölja arbetet med en hög insats. Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta Platschef simon.ekberg@eatery.se
Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!