Eatery Lund söker en Kallskänka

Arbetsbeskrivning

Eatery Sverige AB som driver konceptrestauranger för mat och möten med en lokal prägel. Här finns idag 16 restauranger och konferensställen från Åre i Norr till Malmö i söder (egenägda och Franchise). Under 2023 öppnade även Eatery Garden på Arlanda som är en variant av konceptet. Här finns även våra företagsrestauranger, t.ex. Social kitchen som drivs i samarbete med Schibstedt. Totalt har Eatery enheterna mellan 5000 och 6000 gäster per dag.

Besök Eaterys hemsida här

Som medarbetare hos oss så är du en del av teamet och där vi tillsammans utvecklar gästupplevelsen och varandra. Vi vill att du ska brinna för att jobba med människor och att ge en service i världsklass. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med glädje och omtanke där du kan leva och stå för våra kärnvärden:

Vi är hjärtliga, Vi är effektiva och Vi är ansvarsfulla.

KALLSKÄNKA Sökes

Nu söker vi en KALLSKÄNKA till vår skånska enhet Eatery Lund.
Eatery Lund ligger i fastigheten Cube på Ideon Science Park i närheten av den nya stadsdelen Brunnshög.
Vår restaurang erbjuder en härlig miljö för frukost, lunch och fika samt event.

Om dig
Du precis som vi ger ett positivt kundbemötande för varje ny gäst du möter. Du har en känsla för smak, service och kvalité.
Du är stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint mat-intresse.
Du gillar nytänkande och drar dig inte för egna idéer du då som oss alltid vill ligga i framkant.
Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som kallskänka kommer du att arbeta nära köksmästaren. Dina arbetstider sträcker sig över restaurangens öppettider och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara tillagning av härliga mackor, sallader och fikor till våra två caféer. Kallköket är också ansvariga för att göra vår mycket populära salladsbuffé till lunchrestaurangen.
Du kommer även att laga mat till konferensgäster och middagsgäster vid kvälls- och helgarrangemang.

I rollen på Eatery ingår mycket gästkontakt vilket ställer krav på din servicekänsla. Du måste kunna interagera med gästen, framför allt framme i luckan dagtid där det är kockar och kallskänkor som lägger upp maten till gästen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst fem års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Gärna från en roll där du arbetat både i kall- och varmkök.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer Eaterys öppettider och är i dagsläget förlagd vardagar dagtid men kvällar och helger kan förekomma. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök

Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du välkommen att kontakta Platschef Andreas Holmqvist på andreas.holmqvist@eatery.se

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att söka så fort som möjligt.

Varmt välkommen till Eatery!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Eatery
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 november 2024
  • Ansök senast: 22 december 2024

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024