Eatery Social Taqueria söker - CHEF

Eatery Social Taqueria söker - CHEF

Arbetsbeskrivning

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Clarion Hotel & Congress Malmö Live reser sig 85 meter över marken och är Sydsveriges största hotell. Under samma tak som Malmö Live Konserthus, med 444 hotellrum, ett stort antal digitala som fysiska mötesmöjligheter, Kitchen & Table, Eatery Social Taqueria, The Terrace och mycket mer är vi en mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster. Vår självklara målsättning är att Clarion Hotel & Congress Malmö Live ska ha den mest passionerade personalen och starkaste vinnarkulturen i branschen. Inom Nordic Choice Hotels har vi en kultur byggd på energi, mod och begeistring. Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. Vi söker därför personliga och överraskande kollegor fyllda med passion som kan leverera en service utöver det vanliga.

Vi kallar det "Clarion Living - Not just Staying".

På Clarion Malmö Live arbetar vi prestigelöst i en flexibel organisation och hjälper varandra där det behövs - på så sätt ökar vi livskvaliteten för våra gäster och för våra kollegor.

EATERY SOCIAL TAQUERIA
Eatery Social transporterar människor i Malmö till gatorna i Mexiko, New York och Los Angeles. I vår livfulla restaurang i Malmö erbjuds en härlig blandning av mat, dryck och stämning från den Latinamerikanska gatukulturen! Den varma gästvänliga kulturen där maten utgör en del av både festens och vardagens gemenskap är grunden i den Latinamerikanska kulturen. Det är just den härliga kulturen vi vill att du ska få uppleva hos oss!

EATERY SOCIAL TAQUERIA SÖKER - Kock
Som kock på Eatery Social arbetar du tillsammans med övriga teamet för att utveckla och för att hålla högsta kvaliteten på maten som levereras. Ditt fokus är att varje gäst ska ha fått den bästa matupplevelsen utifrån Eatery Socials koncept när dem lämna restaurangen. Du tillagar maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta. Daglig mise en place, a la carte och brunch.

Kvalifikationer och egenskaper:
Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av a la carte kök.
Du brinner för vår bransch och för att skapa matupplevelser åt våra gäster.
Att hålla sig uppdaterad på det kulinariska är en självklarhet för dig.
Du är social och samspråkar gärna med våra gäster i det öppna köket.

Vi ger dig:
En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik.
Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats.
Clarion Hotel är en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest expansiva hotellkoncer. Alla våra hotell är miljöcertifierade efter ISO 14001.

Anställningsgrad: Tillsvidare 100%

Arbetstider: Kväll vardagar/helg, dagtid kan förekomma.

Tillträde: Enligt ÖK

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Executive Chef: joakim.schaffer@choice.se

Läs mer om oss på

Linkedin: Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Peter Ek
+46 725868228
Miri Sumiq

Sammanfattning

Besöksadress

Anna Lindsplats
None

Postadress

Anna Lindsplats
Malmö, 21119

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024