Effektiv och kunnig Kallskänka/kock som kan ta ansvar!

Effektiv och kunnig Kallskänka/kock som kan ta ansvar!

Arbetsbeskrivning

Vi har nu möjligheten att förstärka vårt team med en erfaren, glad och driftig Kallskänksansvarig som ska fortsätta att utveckla vår gastronomi tillsammans med vårt team i köket.
På Stockholmsmässan finns 12 serveringar med 3 tillhörande kök, allt i Mässrestaurangers regi. Vi söker nu en kallskänka/ kock som vill vara med och delaktig i våra olika leveranser allt ifrån Banketter, pop-up restauranger, konferenser, mingel till moderna à la carte-restauranger på den kalla sidan i köket. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna.
Arbetsuppgifter och ansvar
Du kommer att ha helhetsansvaret för den kallaproduktionen i hela huset vilket innebär arbetsledning, utveckling och ekonomisk uppföljning. Du kommer att leda, inspirera och utveckla våra koncept och produkter tillsammans med kökschef och köksmästare inom ditt ansvarsområde. Du är en naturlig ledare som brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare, informera och skapa dialog känns självklart för dig och du har lätt för att samarbeta med andra.
Du är ansvarig för den ekonomiska rapporteringen, prissättning, menyskrivning samt kalkyleringar på råvarorna för din verksamhet och har dokumenterad erfarenhet av detta i tidigare yrkesroll. Du är även ansvarig för inköp i samråd med kökschef för våra råvaror.
Verksamheten är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar. Du rapporterar direkt till vår Kökschef.
Den vi söker
Som person är du en strukturerad, effektiv och ansvarstagande person som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet och framförallt för det kalla i köket. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden vilket kräver planering och intresse.
Den tjänst vi nu söker ligger tonvikten på arbetet att tillverka smörgåsar, desserter, sallader och andra kalla rätter till våra stora arrangemang som äger rum i huset. Vi arbetar i ett team som tillsammans har stor betydelse för våra gästers matupplevelse. Du ska ha erfarenhet av att jobba i kallkök och har god matlagningskännedom och brinner för det du gör. Har du även jobbat i varmkök är det meriterande.
Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Vi kan erbjuda
Vi är ett glatt gäng med lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör!
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning och arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer under högsäsong, vår och höst, men vi vet i god tid när det är. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag samt stora möjligheter för den som vill till utveckling och växande inom vår restauranggrupp.
Ansökan
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande under ansökningstiden och vår verksamhet startar i mitten av augusti.
Skicka din ansökan redan idag för att öka dina chanser då anställning kan ske innan ansökningstidens slutdatum. Har du frågor kan du maila dem till mikael.amundsson@massrestauranger.se vår Kökschef här på Mässrestauranger.
Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud

HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04

Sammanfattning

  • Arbetsplats: MÄSSRESTAURANGER AB STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 juni 2022
  • Ansök senast: 1 juli 2022

Besöksadress

Mässvägen 1
None

Postadress

None
STOCKHOLM, 12580

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024