Egen sommarstuga och kockjobb i ort 1 h fr Göteborg. Vilt, naturnära råv...

Arbetsbeskrivning

Du är en kunnig, erfaren, pålitlig och smaksäker kock som älskar att laga svensk husman till lunch och fransk-italienskt på kvällen. Från oss går gästerna lyckliga, mätta och tillfredsställda. Tillsvidareanställning med möjlighet att hyra boende.

ARBETSTIDER/START/BOENDE
Säsongsanställning med start 1 Mars - 1 Oktober 2020. Arbetstider 15.00-23.00, ev senare vid event, ibland lunch. Du får gärna hyra eget rum i delat boende/hus, av oss. Direktanställning av anläggningen.

ARBETSUPPGIFTER
- Laga underbar mat både till à la carte och festvåning
- Laga och tänka hållbart och miljöanpassat
- Gärna kunna HACCP
- Bidra till utveckling av menyer, smaker och rutiner
- Hjälpa till att hålla nere råvarukostnader
- Bidra till att skapa ett toppen-team som har roligt och säljer bra

PROFIL
- Person med mkt energi, inspiration, drivande och flera års erfarenhet av varm- och kallkök. Gärna bageri och konditori.

- Du ska älska att överraska gästerna med fantastiska smaker och perfekta uppläggningar.

- Positiv lagspelare. Vi är kända för vår goda servicenärvaro om vill att du är en del av detta.

- Medveten, initiativtagande, kreativ och med ett stort engagemang strävar du alltid efter att utveckla dig själv och restaurangen.

- Du är självgående, stresstålig och van att arbeta kostnadseffektivt med såväl råvaror som din egen tid. Att utföra ditt arbete och samtidigt säkerställa att lagar, miljö- och hälsoföreskrifter följs, känns naturligt för dig.

- Du bor på en mindre ort som du vill stanna och rota dig i.

ANLÄGGNINGEN
Restaurangen serverar förstklassig à la carte och bufféer och har 100 platser inne (+100 extra vid behov) + 150 ute. Mycket konferens, bröllop, temabufféer, event på hotellet och för staden, nattklubbar. Ligger i Västergötland, 1 h fr Göteborg. Blandningen av gäster är skidåkare, sommarturister, bröllopspar, barnfamiljer, affärsresenärer och filmstjärnor.

Lunchbuffén serveras varje vardag och bygger på svensk husmanskost. Gästerna väljer mellan fyra olika varmrätter och komponera sin egen sallad ur vår stora salladsbuffé. Vi har hembakt bröd, soppa och stort dessertbordet. På kvällen ställer vi om fokus mot det franska och italienska köket. Råvaror av högsta kvalitet står i centrum, med en meny som styrs efter säsong.

Det jobbar minst 2 kockar samtidigt, helg 3 st. Du bör kunna svensk husman, italienska och franska köket som framöver kommer vara ännu mer i fokus. Du bör även ha ett leende och en positivitet som smittar och som kommer ifrån att du älskar ditt arbete. Viktigt att du är svensktalande och har god muntlig engelska.

ANSÖKAN
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.

Att ingå i Sasongspersonal.se (http://sasongspersonal.se/) innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Kontaktpersoner på detta företaget

Tina Wedholm
070-670 20 30
Kristina Maksimovic

Åsa Forsell Skinner

Åsa Forsell Skinner
+ 46 760 35 13 00
Sofie Westermark

Åsa Pettersson

Åsa Pettersson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sasongspersonal.se
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 19 februari 2020
  • Ansök senast: 18 mars 2020

Besöksadress

Birger Jarlsgatan 2, Stockholm
None

Postadress

Birger Jarlsgatan 2
Stockholm, 11434

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024