OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om jobbet
Nystartade restaurangen FLOWER/Brother Tuck söker nu en restaurangchef som kan driva ett kök som har en varierad meny.
Ett krav är att du kan designa olika menyer som innehåller egyptisk mat pizza och pasta.
Restaurangen har som mål att ha öppet från lunch till stängning (vilket kan vara allt från 01.00 till 03.00)
Vi ligger på Götgatan i Södermalm och kommer öppna våra dörrar så fort menyn och lokalen är redo. Jobbet startar innan själva restaurangen öppnas så att man på bästa sätt tillsammans med restaurangägarna kan designa menyerna som kommer vara aktuella med konceptet.
Våra krav:
Att man ska kunna göra beställningar och se till att köket är anpassat för verksamheten.
Anställa och organisera personalen för dagligt arbete.
Göra nya menyer, lunchmenyer, aw-menyer osv.
Att man ska ha mycket erfarenhet när det gäller olika rätter så att man kan anpassa sig efter flera koncept.
Att man ska kunna svenska arabiska och engelska.
Mer info när det gäller lön och kontrakt kommer på intervju.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Kontaktpersoner på detta företaget
Maria Milosevic
Sasha Milicevic