OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens.
Vill du växa med oss?
Peder Skrivares skola är gymnasieskola med ca 2000 elever. Vi är ett tillagningskök och producerar luncher till den egna restaurangen samt skickar till några mottagningskök i närområdet.
ARBETSUPPGIFTER
- Arbete i skolrestaurangen
- Deltaga i produktionen tillsammans med kollegor
- Diskning
- Städning
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är positiv och har service och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor.
Du bör ha erfarenhet som ekonomibiträde/lokalvård
Livsmedelsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning
Goda kunskaper i svenska både tal och skrift samt goda IT kunskaper
Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar
B körkort är ett krav
Intervjuer sker löpande
ÖVRIGT
Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser.
Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Kontaktpersoner på detta företaget
Anita Svensson
0340-69 71 78
Kommunals exp.
0340-885 39
Kerstin Eriksson
0340-69 71 76
Kommunals exp.
0340-885 35
Enhetschef Anne-Marie Jacobsson
0340-69 71 75
Enhetschef Kost o Städ Jaroslava Nilsson
0340-697183
Enhetschef Anna Johansson
0340-69 71 73
Kundansvarig Kristian Helgesson
0340-697185
Enhetschef kost och städ Christina Karlsson
0340-69 71 72
enhetschef Suzanne Persson
0340-69 71 82