OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vår F&B Manager Silvester går vidare till nya utmaningar inom koncernen och därför söker vi nu hans efterträdare. Vi söker dig som är en innovativ och inspirerande F&B Manager, som vill driva och vidareutveckla våra två, kanske tre, restauranger i Helsingborg. Du är en kreatör som gillar att arbeta självständigt och driva egna projekt.
I denna roll har du både drifts- och kvalitetsansvar för all F & B verksamhet på hotellet. Du arbetar under vår General Manager, Annika Birkfeldt, som är chef för Elite Hotels Helsingborg vilket innefattar Elite Hotel Mollberg och Elite Hotel Marina Plaza. Vi söker dig som vill anta utmaningen att fortsätta utveckla våra restauranger som är bland stadens absolut mest attraktiva. Vårt mål är naturligtvis att fortsätta vara den bästa restaurangupplevelsen med fokus på service och utbud i högsta kvalitet.
I härlig miljö som ska andas kvalitet och lekfullhet erbjuder vi två helt olika restauranger - Paolos Trattoria - som erbjuder vällagad klassisk italiensk mat med drycker som går i dygnets olika cykler. Vi startar dagen på Paolos med lunch, går över till café och senare blir det middag med en pulserande atmosfär där gäster ska känna en känsla av Italien och storstad. Vid lunch öppnar även vår à la carte restaurang, - At Mollberg -, som är en ledande stjärna på Helsingborgs kroghimmel med fokus på det bästa från det svenska & franska köket både vad gäller mat och dryck. I vår cocktailbar har vi skapat en internationell miljö där man verkligen vill hänga, inte bara som hotellgäst utan även som Helsingborgare.
u har mer än 5 års erfarenhet som restaurangchef och goda kunskaper i mat och dryck. Vi ser också att du är kvalitetsmedveten och en god ledare.
Du är en person som drivs av att leva och jobba i denna miljö och jobbar alltid för att skapa och utveckla både dig själv och dina kolleger. Du förstår att det är viktigt att vara uppdaterad på vad som händer i stan och det är en klar fördel om du har ett naturligt intresse att följa trender och uppdateringar. Hos oss är F&B Manager jobbet inte bara ett jobb, hos oss är det en livsstil!
Du är en stark och självklar ledare som med tydlighet, värme kan agera som inspiratör, chef och coach. Du är duktig på att skapa ett effektivt team där alla ser om varandra och respekterar varandra.
TJÄNSTEN
Personalutveckling
Driftsnärvaro
Rekrytering/introduktion av nya medarbetare
Inköp
Inventering
Fakturahantering
Konceptutveckling
Lön- & medarbetarsamtal
Rullande prognos och budgetansvar
Övriga uppgifter kan tillkomma via närmsta chef
VAD INGÅR MER I TJÄNSTEN
Tjänsten är heltid och arbetstiderna varierar, du arbetar både dag, kväll och helg. Lön efter överenskommelse.
Vill du höra mer om tjänsten slår du en signal till Silvester Mujkic 070-8348355.
Hoppas vi har fångat ditt intresse och nyfikenhet för oss. Vänta inte med din ansökan. Vi ser framemot att höra från dig!
Ansök dock senast före den 22 januari.
Kontaktpersoner på detta företaget
Micael Åman
Madeleine Eriksson
019 -15 69 12
Robert Grahn
Bianca Britten-Austin
1234
Ulrika Kjellgren
031-727 10 82
Jonas Franzén
0721 64 86 50
Sara Johansson
Helmut Schwabe
070-311 72 72
Lisa Darrell
Per-Gustaf Junger