OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Elwing & Co. söker rutinerad Bar & café personal till Bar & Café Berwald
Elwing & Co. söker rutinerade cafébiträden till vår nyöppnade verksamhet på Berwaldhallen.
Du ska ha minst 3 års arbetslivserfarenhet från restaurang/servering och helst kassavana, självklart är du ansvarsfull och sätter kunden i första hand.
Vi vill också att du ska vara;
-Serviceinriktad
-Stresstålig
-Ansvarsfull
-Flexibel
-Noggrann
-Entusiastisk
-Kundorienterad
-Strukturerad
Arbetet är oregelbundet och förlagt till eftermiddagar och kvällar. Det är en anställning för enstaka dagar vilket innebär att du kan tacka ja eller nej till varje arbetspass du blir erbjuden. Vår servering öppnar 2 timmar före varje konsert på Berwaldhallen (cirka 120 konserter per år) och vi har också servering under respektive konserts paus. Läs mer om konserterna på www.berwaldhallen.se och www.cafeberwald.se
Är du intresserad? Skicka ditt CV och ett personligt brev till ansokan@elwingco.se och skriv "Berwaldhallen" i ämnesraden.
Elwing & Co. Catering är ett familjeföretag etablerat 1991. Vi har ett väl etablerat varumärke och jobbar med mat, råvaror och service av hög kvalitet. Våra uppdrag innefattar catering och evenemang framför allt till företag. Vi finns på Anderstorpsvägen 20 i Solna, endast ett par minuters gångväg från Huvudsta Centrums tunnelbana. Vi driver sedan januari 2014 också Bar & Café Berwald på Berwaldhallen i Stockholm.
Elwing & Co. Catering är medlemmar i Visita och tillämpar individuell lönesättning. Vi är f n 14 personer som arbetar heltid och har upp till 80 personer som arbetar extra åt oss då vi genomför beställningar och evenemang.
Kontaktpersoner på detta företaget
Personalansvarig Eva Blomqvist
08-51484880
Transportansvarig Henrik Forslund
08-51 48 48 80
Kökschef Anders Ramsay
08-51484880
0736401384
Transportansvarig Henrik Forslund
Projektansvarig Calle Elwing
08-51 48 48 80
Enhetschef Ida Berzen
08-51 48 48 80
Hovmästare Theres Jonsson
08-51 48 48 80
Transportansvarig Henrik Forslund
08-51484880
Kökschef Anders Ramsey
0736-40 13 84
Enhetschef Ida Berzen
08-51 48 48 80