OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
TJÄNST/START/LÖN
Vi söker en hovmästare med genuint intresse för mat, dryck och service till det familjära och populära Mornington Hotel i Stockholm City. Du är en person som älskar service och värdskap och vill arbeta på ett av Sveriges mest attraktiva hotell! Vi ser gärna att du är bekväm med att prata med våra gäster på det svenska och engelska språket.
Heltid, tillsvidare med start omgående. Du blir direktanställd av Mornington Hotel med vilket du även förhandlar lön.
PROFIL
Kund- och medarbetarorienterad, flexibel, ansvarstagande och sist men inte minst lösningsinriktad! Stämmer dessa adjektiv in på dig? Blir du inspirerad av att coacha dina medarbetare och presterar bäst i högt tempo? Är du även, som pricken över i:et, resultatinriktad och har ett sinne för affärer? Då tror vi att du är Morningtons rätta kandidat.
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ha ett huvudsakligt fokus på driften i restaurangen och vara mån om att skapa trivsel hos både personal och gäster. Du kommer även utföra en del administrativa arbetsuppgifter såsom beställningar och tidsrapporteringar.
Meriterande är sommelierutbildning, restaurangutbildning, STAD-utbildning samt erfarenhet från kassasystemet PLUTO och personalsystemet Quinyx.
KVALIFIKATIONER
Minst 2 års erfarenhet av att leda och fördela arbetet i en restaurangverksamhet.
Serviceinriktad ledare som har förmåga att utveckla och skapa laganda och engagemang.
Starkt intresse för branschen och trender när det gäller service, utbud och kvalitét.
ANSÖKAN
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail eller telefon!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.
Kontaktpersoner på detta företaget
Tina Wedholm
070-670 20 30
Kristina Maksimovic
Åsa Forsell Skinner
Åsa Forsell Skinner
+ 46 760 35 13 00
Sofie Westermark
Åsa Pettersson
Åsa Pettersson