OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Services driver sedan en längre tid tillbaka en personalrestaurang i Rissne-Sundbyberg. Enheten är en av tre enheter som vi driver för denna medvetna slutkund i Stockholmsregionen. Här serverar vi dagligen cirka 1500 luncher. Vi har även en omfattande beställnings- och konferensverksamhet och driver ett välbesökt café/kiosk i huset. Det mesta av vår tillagning sker från grunden för att säkerställa kvaliteten och smakupplevelsen mot våra gäster.
Vi söker nu en kock som kan vara med och säkerställa kvaliteten på vår dagliga lunch samt är van vid att jobba med affärsluncher. Då vi lagar det mesta från grunden är det ett plus om du gillar variation i ditt jobb, eftersom vi roterar mellan olika stationer i köket. Vi söker dig som är engagerad i ditt jobb, inte räds för att möta gästen, är noggrann, kan ta egna initiativ men ändå är en riktig lagspelare.
Vi förutsätter att du arbetar efter Fazers värderingar som är Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.
Vi förväntar oss att du:
• Har minst 5 års operativ erfarenhet från restaurang.
• Att du har 3-årig utbildning inom restaurang.
• Är genuint matintresserad.
• Har erfarenhet av affärsluncher/ á la carte luncher.
• Vill utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetare.
• Är strukturerad och ansvarsfull.
• Har lätt för att samarbeta och kommunicera, och är stresstålig.
• Har kunskaper inom HACCP eller vilja att lära.
• Är flytande i svenska språket, i tal och skrift.
Tjänsten avser heltid.
Arbetstiden är dagtid måndag till fredag, men viss kvällsverksamhet kan förekomma.
Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.
Tjänsten ska tillsättas snarast.
Vid eventuella frågor ring till restaurangchef, Sofia Froby 072-554 7910
Stämmer ovan in på dig är du varmt välkommen att söka tjänsten.
Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF, Hotell- och restaurangfacket. För information om avtal, kontakta Margareta Granda-Berg, 08-470 72 00, mejl: margareta.granda-berg@fazer.com.
Senast 2015-08-31 vill vi ha din ansökan.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.