OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du en passionerad och nytänkande kock som brinner för hållbar matlagning och vill skapa smakupplevelser utöver det vanliga? Vill du dessutom utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande restaurangkoncept? Då är du vår nya stjärna?
Join the Kitchen Club!
The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- från morgonens surdegsfralla till kvällens middagsupplevelse eller spontana AW, och där emellan en god lunch. Nu vill vi ha med dig som bidrar till att skapa en miljö där människor kan mötas, tankar väckas, idéer delas och energi fyllas på.
Om rollen
Som kock på The Kitchen Club får du ett stort ansvar och en stor variation i ditt matlagande då vi erbjuder våra gäster en heldagsupplevelse. Fokus kommer vara på det gröna köket med säsongens råvaror– både som omtanke för gästen och naturen. Vi bjuder gästen på god, hållbar gastronomi under avslappnade former.
Som kock kommer du möta både gäster och medarbetare på nära håll då vi arbetar välkomnande i ett öppet kök där du kommer få arbeta självständigt efter satta rutiner.
Exempel på dagliga arbetsuppgifter:
• Självständigt förbereda menyer
• Förbereda och tillaga mat
• Vara behjälplig närmsta chef i det dagliga arbetet
• Delaktig i förbättringsarbetet av verksamheten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Uppsala som inleds med en sex månaders provanställning. Du kommer arbeta i skift enligt schema.
Vår nya stjärna
Du är utbildad kock och har minst två års erfarenhet av yrket inom a la carte och har ett genuint intresse för matlagning och dess råvaror. Har du dessutom erfarenhet från bageri ser vi det som meriterande. Du har en mycket god kunskap inom branschens hygienregler och vi ser positivt på vidareutbildningar eller erfarenhet inom HACCP, hälsa och hållbarhet. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar du god svenska och engelska.
Din personlighet
Du är en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. I och med vår konceptutveckling kommer du att trivas hos oss om du har en stor passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa hållbara måltidsupplevelser med det lilla extra.
Du är trygg i dina kökskunskaper, både inom varm och kallkök samt har en kreativ läggning som initierar utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling. Du brinner för service och upplevelsen i kombination med passion för mat och dryck. Utmaningar räds du inte utan ser dessa som möjligheter och har en flexibel inställning med förmåga att ställa om när det behövs. Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du ser fördelen med att arbeta i team för att leverera bästa service och kvalitet.
Vidare tycker du om att möta nya människor och tycker det är lika roligt att tillaga kreativa måltider som att möta och ge gäster och kollegor hög service. Du bidrar helt enkelt aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning.
Utöver ovanstående delar du förstås vårt driv och engagemang för mat-, dryck- och restaurangupplevelsen!
Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig!
Vi erbjuder
Du kommer in i ett nytt team med höga ambitioner som tillsammans ska utveckla Coors nya restaurangkoncept med fokus på hållbarhet. Coor är en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.
Kontaktuppgifter och övrig information
Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. För mer information, vänligen kontakta restaurangchef Sofia Hansson på mail sofia.hansson@coor.com.
Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning, vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland.
Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.
Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181
0730-684058
Coor Service Management
Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354