Engagerad köksmästare rekryteras till fina Högberga Gård på Lidingö!

Arbetsbeskrivning

Högberga Gård ligger vackert beläget på Lidingö med fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. Hit välkomnas affärs- och privatgäster till en högklassig restaurang, avkopplande spa och hemtrevliga rum. Bröllop, konferenser, weekends och fester hålls på gården och man bedriver egen vinfabrik och eget microbryggeri.

Högberga Gårds restaurang har höga ambitioner och har ett skickligt team som ligger bakom frukost, lunch och middag varje dag, samt brunch och afternoon tea på helgerna. Man arbetar enligt filosofin att maten ska lagas med kärlek och genuint hantverk. Råvarorna framhävs och matproduktionen är hållbar med så lite negativ miljöpåverkan som möjligt.

Nu söker man en grym och kreativ köksmästare som vill fortsätta utveckla köket och samtidigt även sig själv!



OM TJÄNSTEN:

Som köksmästare på Högberga Gård leder du teamet mot verksamhetens uppsatta mål och är själv operativ och högst delaktig i matlagningen. Du är ansvarig för planeringen och utvecklingen av menyn i tätt samarbete med gårdens gastronomiska ledare och delägare Tommy Eriksson. Som köksmästare sitter du med i ledningsgruppen och är därmed delaktig även i övriga delar av gårdens verksamhet, och vill du så finns många chanser att utvecklas själv genom att exempelvis hålla i matlagningskurser och annat spännande.

Arbetstiderna varierar och är till viss del flexibla. Du kommer att jobba dagtid såväl som kvällstid och helgtider. Verksamheten håller dock stängt på röda dagar samt ett antal veckor under sommaren.

Tjänsten är på heltid och tillsätts så snart vi hittar rätt person. Du blir anställd direkt av Högberga Gård efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.



OM DEN VI SÖKER:

För att vara rätt köksmästare för Högberga Gård ska du vara öppen, intresserad och inspirerad! Vi ser att du är på jakt efter en tjänst där du får stort utrymme att utveckla verksamheten och dina kollegor samtidigt som du får utvecklas själv. Eftersom köksmästaren på Högberga Gård spelar en viktig roll i utvecklingen och framgången för restaurangen så är kreativitet och engagemang två viktiga egenskaper hos dig som kandidat, tillsammans med social kompetens och goda ledaregenskaper. Du ska kunna leda och inspirera ditt team och gilla att utmana både dig själv och andra. Vidare behöver du vara organiserad och strukturerad och kunna planera många olika typer av arrangemang.

Erfarenhetsmässigt ska du ha flera års erfarenhet från restaurangbranschen och bör ha haft minst en ledande position. Tycker du om att tävla med din matlagning så ges det utrymme för detta på Högberga Gård och resten av personalen hejar gärna på.



Detta är en lysande tillfälle för dig som letar efter en trevlig och välkomnande arbetsplats där du får utrymme för din kreativitet och chansen att växa! Sök tjänsten idag, den tillsätts så snart vi hittar rätt person!

Ansök direkt via vår hemsida eller maila till therese.hedenstrom@majola.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Therese Hedenström

Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin

Catherine Larsson

Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz

Johanna Lagerström

Sandra Fagerlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Majola RestaurangKonsult
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Lön enligt överenskommelse
  • Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
  • Publicerat: 13 april 2017

Besöksadress

Hesselmans Torg 5, Nacka
None

Postadress

Hesselmans Torg 5
Nacka, 13154

Liknande jobb


Köksmästare

Köksmästare

21 december 2024

Experienced Chef for Indian and French Cuisine

20 december 2024

Köksföreståndare

Köksföreståndare

18 december 2024

Kock/ kök personal

17 december 2024