Enhetschef kost

Arbetsbeskrivning

Ulricehamn vid den vackra sjön Åsunden är en expansiv kommun i Boråsregionen, som med sitt strategiska läge är ett attraktivt val för företagsetableringar. Kommunen är också känd för sin entreprenörsanda, något som märks, inte minst, genom det stora antalet mindre företag.

Ulricehamn erbjuder goda möjligheter till en aktiv fritid. Här finns bland annat Lassalyckan – kommunens idrotts- och rekreationsområde, golfbanor, alpint skidcenter, asfalterade banvallar, samt ett kallbadhus.

Ulricehamns kommun består av 21 mindre orter och idag är vi drygt 23500 invånare, men vi vill gärna bli fler. Målet är satt till 25000 år 2020 så känn dig varmt välkommen!

Kosten är en verksamhet inom sektor service i Ulricehamns kommun. Uppdraget för verksamhet kost är att servera måltider till samtliga förskole- och skolelever samt till biståndsbedömda personer i särskilda boenden, i gruppboenden eller i egen bostad. Idag finns det 34 kök som ingår i verksamhet kost.



ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef är du ansvarig för personal, ekonomi och arbetsmiljö i grundskolornas kök. Du arbetar utifrån fastställda mål, riktlinjer och tilldelad budget. Tillsammans med kostens ledningsgrupp, som består av verksamhetschef och tre enhetschefer, ska du leda och utveckla kostverksamheten i Ulricehamns kommun.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är kostekonom eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är en merit om du har erfarenhet av chefsarbete och från arbete inom kostområdet. För tjänsten krävs kunskaper inom personal, ekonomi och arbetsmiljö samt att du är uppdaterad inom matlagning. Du leder dina medarbetare genom att vara tydlig och lyhörd samt att du ser möjligheter i stället för problem. Vidare är du lojal, flexibel och stresstålig samt har god samarbetsförmåga. Din förmåga att skapa ett öppet arbetsklimat utgör grunden för delaktighet och engagemang. Körkort B och tillgång till bil är ett krav.

ÖVRIGT
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.

Kontaktpersoner på detta företaget

Birgitta Larsson
0321-59 52 04
Ann-Mari Johansson
0321-59 51 91
Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel
0321-59 50 00
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
0321-59 50 00
Enhetschef kost Ann-Mari Johansson
0321-59 51 91, 0766-43 51 91
Enhetschef kost Eva Strålin
0321-59 51 90, 0766-43 51 90
Verksamhetschef kost Birgitta Larsson
0321-59 52 04, 0766-43 52 04
Processchef intern service Isabelle Wikström
0321-59 51 81, 0766-43 51 81
Enhetschef kost Lina Andersson
0321-59 51 92, 0766-43 51 92
Verksamhetschef kost Anna-Lena Johansson
0321-59 52 04, 0766-43 52 04

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Ulricehamns kommun, Kost
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt avtal.
  • Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse.
  • Publicerat: 31 oktober 2016

Besöksadress

Höjdgatan Ulricehamn
None

Postadress

Bogesundsg 22 Stadshuset
Ulricehamn, 52386

Liknande jobb


Kiruna kommun söker Kostchef

Kiruna kommun söker Kostchef

28 augusti 2023

Måltidschef

24 augusti 2023

Kostchef

16 augusti 2023

Vegan och vegetarisk kock sökes

4 augusti 2023