OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.
ARBETSUPPGIFTER
Vill du bli en del av vårt team? Brinner du för mat och människor och vill leda våra kunniga och engagerade medarebetare i deras arbete att ge den bästa servicen och kvalitén till de vi är till för? Då kan det här uppdraget vara något för dig!
Behovet av måltidsservice i stadsdelen är under fortsatt utveckling vilket innebär ett kommunikativt och flexibelt uppdrag. Som enhetschef är du direkt underställd Områdeschef och ingår i ett team bestående av tre andra enhetschefer för Måltid samt tre enhetschefer för Fastighetsservice. Du ansvarar, tillsammans med områdeschef och kollegor, för fortsatt utveckling av måltidsverksamheten. Ditt fokus kommer att vara ledning och styrning. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp och har resultatenhetsansvar, vilket innebär att du har budget- och personalansvar för din enhet samt ansvar för kvalitets- och utvecklingsarbete.
Du kommer att ansvara för att god måltidskultur och service upprätthålls med fokus inställt på våra gäster.
KVALIFIKATIONER
Som person är du trygg i ditt ledarskap, drivande och arbetar målinriktat. Du arbetar långsiktigt och strategiskt. Din lyhördhet och ditt engagemang syns i ditt ledarskap.
Du är handlingskraftig, vågar stå för fattade beslut och har förmågan att göra de begripliga för medarbetarna. Eftersom du drivs av att utveckla dig själv och verksamheten lyssnar du på såväl idésprutor som obekväma sanningssägare. Du ser möjligheter, väcker glädje och firar framgång.
Du har kostekonom utbildning eller annan relevant högskoleexamen och det är meriterande om du har vidareutbildning inom organisation och ledarskap.
Du har chefserfarenhet och vi ser gärna att du har erfarenhet från restaurang- och storköksarbete. Du ska ha goda kunskaper för områdets aktuella lagstiftning samt ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Har du dessutom god vana att arbeta i officemiljö och kostdataprogram är det meriterande.
Är du en ledare med förmåga att ta tillvara medarbetarnas engagemang. Drivs du av att ingå i ett team och tilltalas av våra ledord ansvar, respekt och ödmjukhet? Då ser vi fram emot din ansökan!
Artiklar i detta ämnet
- Bra ledare som chef
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Johansson
031 366 96 30
Facklig företrädare nås via Kontaktcenter 031- 3
Britt-Marie Claesson
031-3668102
Niklas Eriksson
031-3669480
Catarina Hultin
031-703 53 93
Ann Odin
031-366 88 90
Carin Samuelsson
Marita Liepins
031-366 88 99
Carin Enghult
031/3668730
Helen Elf
031-366 86 54