OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
ARBETS- OCH ARBETSPLATSUPPGIFTER Kostservice är en resultatenhet underställd Produktionsstyrelsen som säljer måltidstjänster till grundskola, gymnasie, förskola samt omsorgsnämndens verksamhetsområden. För närvarande finns 1 centralkök, 38 tillagningskök, 17 mottagningskök. Tillsammans produceras ca 9 500 portioner per dag av 115 medarbetare. Tjänsten innebär att Du är chef för ett antal köksenheter. Vid Kostservice finns 3 enhetschefer som arbetar i ett team med ansvar för verksamheten i köken. I organisationen ingår aven en stab med ekonomifunktion och kostplanering. Som enhetschef är Du ansvarig för personal, produktion, kontakt med kunden, budgetuppföljning, kvalitetsuppföljning etc. Vilket innebär t.ex. bemanning, utvecklingssamtal, personalmöten/information, fakturahantering, kostnadsuppföljning, kvalitetsredovisning, matråd, kundmöten. Du skall även vara en god arbetsgivarrepresentant för Borlänge kommun. Enhetschefen rapporterar direkt till Kostchefen och ingår i Kostservice ledningsgrupp. KVALIFIKATIONER Kostekonomutbildning eller därmed jämförbar utbildning och erfarenhet. Du bör ha erfarenhet av arbetsledning i storhushåll och att ansvara för möten av såväl informations som beslutskaraktär. Du skall vara en engagerad, lyhörd, beslutför och förändringsvillig ledare, samt ha ett tydligt fokus på gäst/kundperspektivet. Vi eftersträvar etnisk mångfald och vill gärna ha manliga sökanden.
Kontaktpersoner på detta företaget
Martin Ogemar
0722-372170
HR-chef Alexander Ekendahl
0243-744 77
Akademikerförbundet SSR Annika Lindgren
0243-747 67
Ledarna Kerstin A Enlund
0243-666 46
Vision Sofia Ferngren Zakariasson
0243-740 48
Enhetschef HR-stöd Pia Linde
0243-736 87
Kommunledningens sekreterare Laila G Prosén
0243-740 00
Politisk sekreterare tom 2016-12-30 Sofie Viklund
0243-736 88
HR- konsult Maria Ceder
0243-759 75
HR-konsult Emma Unander
0234-759 74