OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss?
Vi söker dig som är bra på det du gör, men vill bli ännu bättre! Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gott liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis.
Kosten är en verksamhet inom sektor service i Ulricehamns kommun. Uppdraget för verksamhet kost är att servera måltider till samtliga förskole- och skolelever samt till biståndsbedömda personer i särskilda boenden, i gruppboenden eller i egen bostad. Idag finns det 35 kök som ingår i verksamhet kost.
ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef är du ansvarig för personal, ekonomi och arbetsmiljö i din enhet.
Du arbetar utifrån fastställda mål, riktlinjer och tilldelad budget. Tillsammans med kostens ledningsgrupp, som består av verksamhetschef, tre enhetschefer, måltidsstrateg samt en samordnare ska du leda och utveckla kostverksamheten i Ulricehamns kommun.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kostekonom eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du har dokumenterad erfarenhet av arbete inom kostområdet och av ledarskap. Chefserfarenhet med ansvar för såväl personal, ekonomi och arbetsmiljö ser vi som meriterande.
Det är en förutsättning att du som chef har hög grad av integritet, är lojal och handlar i enlighet med fattade beslut.
För att nå framgång i uppdraget ser vi att du är service- och resultatinriktad, drivande och har god förmåga att skapa förtroende till medarbetare, kollegor och kunder.
Du kommunicerar på ett tydligt sätt, är lätt att samarbeta med och kan skapa och bibehålla goda relationer som resulterar i ett gott och professionellt samarbetsklimat. Genom tillit, prestigelöshet och en coachande attityd vill vi att du skapar delaktighet och engagemang hos medarbetarna.
B-körkort är ett krav för tjänsten.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR.
Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen
Kontaktpersoner på detta företaget
Birgitta Larsson
0321-59 52 04
Ann-Mari Johansson
0321-59 51 91
Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel
0321-59 50 00
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
0321-59 50 00
Enhetschef kost Ann-Mari Johansson
0321-59 51 91, 0766-43 51 91
Enhetschef kost Eva Strålin
0321-59 51 90, 0766-43 51 90
Verksamhetschef kost Birgitta Larsson
0321-59 52 04, 0766-43 52 04
Processchef intern service Isabelle Wikström
0321-59 51 81, 0766-43 51 81
Enhetschef kost Lina Andersson
0321-59 51 92, 0766-43 51 92
Verksamhetschef kost Anna-Lena Johansson
0321-59 52 04, 0766-43 52 04