Enhetschef till restaurang Rosenhill och café Origo på Mälardalens högsk...

Arbetsbeskrivning

Restaurang Rosenhill är beläget på Mälardalens Högskola i Västerås. Innan pandemin serverade vi dagligen över 300 luncher samt ytterligare 300 luncher till gymnasieelever. Vi erbjuder dessutom frukost, fika, mellanmål och catering till både små och stora event. Vårt café Prego Origo, beläget i huset bredvid, serverar mängder av kaffe, sallader och fika i en avslappnad och trevlig miljö.

VI ERBJUDER DIG

En spännande, ansvarsfull och händelserik tjänst i vilken du är den drivande parten med chansen att vara med och påverka. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Huvuddelen av verksamheten bedrivs dagtid på högskolan i Västerås men kvällar och helger förekommer. Vi har kollektivavtal med Unionen, lön enligt överenskommelse.

DITT UPPDRAG

Är att ansvara för företagets varumärke, värderingar, affärsidé och att vår vision levandegörs i verksamheten och gentemot våra kunder. Du ska även aktivt arbeta med att utveckla och förstärka enhetens varumärke och befintliga relationer med våra kunder och uppdragsgivare.

I tjänsten ingår totalt resultatansvar för enheten med budgetering och resultatrapportering.

Du kommer att ha det totala personalansvaret för enhetens medarbetare. Du kommer att leda och fördela arbetet och kompetensutveckla dina medarbetare. Arbeta efter olika koncept och ansvara för tidrapportering, personaladministration, lönesamtal, utvecklingssamtal, rekrytering och att delge våra medarbetare information.

Uppdraget innefattar även att skapa en god samverkan i vår verksamhet och bland våra medarbetare för en hållbar utveckling, att vi växer och mår bra tillsammans.

Du är vårat ansikte utåt.

DIN PROFIL

Du har en fullständig gymnasieexamen. Du har mist 5 års erfarenhet av ledande befattning inom restaurangbranschen med personalansvar och gärna relevant ledarskapsutbildning. Du behärskar flytande svenska i tal och skrift och har även goda kunskaper i engelska. Du innehar dokumenterad kunskap om HACCP/egenkontrollprogram. Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att KRAV-certifieras och miljö och kvalitetscertifieras enligt ISO 9001 samt ISO 14001 Vi ser även att du har dokumenterad kunskap och erfarenhet av systematiskt arbetsmiljöarbete. Goda IT-kunskaper (Officepaket). Körkort är ett krav.

DU ÄR

Kreativ och engagerad med en affärsmässig inställning. Din servicekänsla är stark och du har ett gott ledarskap med goda ledaregenskaper och coachande förhållningssätt där du har förmågan att anpassa ledarskapet efter situation och individ. Du är resultatorienterad, kostnadsmedveten, affärsdriven och ser kopplingen mellan medarbetare och affärer och har förmågan att se helheten och företagets bästa ur ett objektivt perspektiv.

Kontaktpersoner på detta företaget

Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén

Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist

Kattis Arvidsson

Madelene Henriksson

Andreas Österlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Nordrest
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 11 oktober 2021
  • Ansök senast: 30 mars 2022

Besöksadress

Evenemangsgatan 31 , Solna
None

Postadress

Evenemangsgatan 31
Solna, 16979

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024