OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
Välkommen till oss på Sodexo AstraZeneca Mölndal !
Sedan 2012 har vi arbetat med ständig utveckling av både upplevelse kvalitè samt arbetsmiljö för våra underbara gäster på AstraZeneca i Mölndal.Vi har stor focus på hållbarhet och utveckling.
Här har vi vår fina lunchrestaurang med ca 1000 väldigt nöjda gäster per dag,förutom mycket cateringar, konferenser & stora event. Vi har också en coffeshop Coffee Lab med ca 600 gäster samt en butik med ca 600 gäster dagligen.
Många av våra gäster är internationella gäster.
Till vår restaurang söker vi en trygg driven erfaren och inspirerande 1:e kock som är van vid högt tempo och ändå kunna ge en smittande energikick till alla dagligen . Du tar ansvar samt stöttar vår kökschef i den dagliga driften med all personal både gällande matlagning, utbud samt metoder . Du brinner för att ta fram nya metoder förutom och ett inspirerande utbud med focus på hälsosam matlagning.
Du anser dig vara en innovatör!
Du älskar att arbeta i ett vinnande och innovativt team . Du har hög servicenivå och kräver nogrannhet samt ordning och reda av både dig själv och andra.
Krav
• Genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Flerårig erfarenhet från arbete i liknande verksamhet och med liknande ansvar
• Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal & skrift
• Goda datakunskaper
Personliga egenskaper
• Positiv och glad attityd, en glädjespridare
• God servicekänsla och van hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga och arbeta i team
• Självständig och handlingskraftig
• Nogrann systematisk strukturerad
Denna tjänst är deltid 100% och dagtid!
Vi har kollektivavtal friskvårdsbidrag och fri parkering.
Bra möjligheter finns också att växa inom företaget via ett gediget utbildningsprogram och duktiga kollegor.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan där vi vill se dina tidigare erfarenheter , ett personligt brev varför du vill arbeta hos just oss samt löneanspråk !
Sista ansökningsdagen är 1 oktober.
Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida!
För att få arbete hos oss så krävs en godkänd bakgrundskontroll.
Frågor då är du välkommen att kontakta Drifschef Food, Jennifer Jensen, jennifer.jensen@sodexo.com.
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,