Erfaren kallskänka till lunch och finare catering

Arbetsbeskrivning

Hej
Vi driver en lunchrestaurang, cateringverksamhet och festvåning i Danvikcenter i Nacka. Lokalen har ett bra läge och har en renoverad matsal. Vi serverar 200-250 lunch per dag, levererar lunchmat, bufféer, plockmat, a la carte mm till hela Stockholmsområdet. Vi har höga ambitioner vad gäller kvalitet och utseende på det vi gör.
Din huvuduppgift är att arbeta med salladsbuffé, snittar, wraps, bufféer, sallader, efterrätter mm. Du ska ha bra vana av liknande arbetsuppgifter. Du skall vara självgående, gilla högt tempo och ha viljan att göra goda och eleganta rätter. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav!
Verksamheten har drivits i 30 år och organisationen är inarbetad med flera medarbetare som varit i företaget under många år.
Arbetstider är främst må-fr 07-15.30. Vi har en del beställningar på lördagar som görs på dagtid så 1-2 lördagar per månad ingår också i tjänsten. Enstaka kvällar kan också vara aktuella.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Matlust i Danviken AB, Restaurang Nacka
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 1 september 2023
  • Ansök senast: 1 oktober 2023

Postadress

Hästholmsvägen 28
Nacka, 13130

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024