Erfaren kallskänka till Sodexo AstraZeneca Mölndal

Erfaren kallskänka till Sodexo AstraZeneca Mölndal

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Välkommen till oss på Sodexo Mölndal!

Sedan 2012 har vi arbetat med ständig utveckling av både upplevelse kvalitè samt arbetsmiljö för våra underbara gäster på AstraZeneca i Mölndal med stor focus på hållbarhet.

I vår restaurang serverar vi dagligen ca 1000 väldigt nöjda gäster förutom mycket catering, konferenser & stora event. Vi har också en coffeeshop med ca 600 gäster och vår egna butik som också har ca 600 kunder per dag.

Många av våra gäster är internationella gäster.

Vi letar efter vår nya positiva kallskänka med lång erfarenhet som är van att arbeta i större drift.

Du är ansvarsfull idèrik samt har ett stort hälsotänk, och brinner för att arbeta i ett vinnande team där vi levererar tillsammans.

Självklart har du hög servicenivå och är nogrann och har koll på ekonomi förutom att skapa sann matglädje för våra gäster!

Krav


• Ett par års erfarenhet från liknande större verksamheter.
• Du gillar och arbetar hela tiden för att utveckla ditt skapande med nya trender och influenser som erbjuds våra gäster.
• Flytande engelska och svenska i både tal och skrift samt goda datakunskaper.
• Du skall kunna baka bröd,bakverk ha erfarenhet av de kalla köket.

Om tjänsten

Heltidstjänst vardagar dagtid , någon kväll kan förekomma ibland.

Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag samt fri parkering.

Bra möjligheter finns att växa inom företaget via ett gediget utbildningsprogram och duktiga kollegor.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan där vi önskar ditt CV, personligt brev om varför du vill arbeta hos oss samt löneanspråk.

Sista ansökningsdag är 1 Oktober.

Vi tar bara emot ansökningar via denna hemsida!

För att arbeta hos oss krävs godkänd bakgrundskontroll.

Frågor då är du välkommen att kontakta driftschef för Food, Jennifer Jensen, jennifer.jensen@sodexo.com 

Välkommen med din ansökan!


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 9 augusti 2024
  • Ansök senast: 1 oktober 2024

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024