Erfaren kallskänka/kock

Erfaren kallskänka/kock

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är en effektiv och kunnig kallskänka som kan ta ansvar. Vi har nu möjligheten att förstärka vårt team med en erfaren, glad och driftig kallskänka som ska fortsätta att utveckla vår gastronomi tillsammans med vårt team i köket.
Vilka är vi?
På Stockholmsmässan finns 12 serveringar med 3 tillhörande kök, allt i Mässrestaurangers regi. Vi söker nu en kallskänka som vill vara med och delaktig i våra olika leveranser allt ifrån Banketter, pop up restauranger, konferenser, mingel till moderna à la carte-restauranger. Förutom våra fasta restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna.
Verksamheten är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar.
Den vi söker                                     
Som person är du en strukturerad, effektiv och ansvarstagande person som brinner för gastronomi både i det större och mindre formatet. Vi serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar mat från grunden vilket kräver planering och intresse.
Den tjänst vi nu söker ligger tonvikten på arbetet att tillverka smörgåsar, desserter, sallader och andra kalla rätter till våra stora arrangemang som äger rum i huset. Vi arbetar i ett team som tillsammans har stor betydelse för våra gästers matupplevelse.
Du ska ha erfarenhet av att jobba i kallkök och har god matlagningskännedom och brinner för det du gör. Har du även jobbat i varmkök är det meriterande.
Du talar och skriver svenska och/eller engelska obehindrat.
Vi kan erbjuda
Vi är ett glatt gäng med lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör!
Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning och arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer men vi vet i god tid när det är. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag samt stora möjligheter för den som vill till utveckling och växande inom vår restauranggrupp.
Ansökan
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande under ansökningstiden. Skicka din ansökan redan idag för att öka din chans genom att klicka på ”sök detta jobb” här bredvid. Har du frågor kan du maila dem till mikael.amundsson@massrestauranger.se
Notera att vi ej tar emot ansökningar via mail i och med den nya GDPR förordningen.

Kontaktpersoner på detta företaget

HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud

HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04

Sammanfattning

  • Arbetsplats: MÄSSRESTAURANGER AB STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 13 februari 2020
  • Ansök senast: 31 mars 2020

Besöksadress

Mässvägen 1
None

Postadress

None
STOCKHOLM, 12580

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024