Erfaren kock

Erfaren kock

Arbetsbeskrivning

Eriksberg Hotel & Nature Reserve behöver komplettera vårt duktiga team med fler erfarna kockar, som tillsammans med vår gastronomiska ledare Peter J Skogström och Linus Hornwall ska utveckla verksamheten.
Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen och som strävar efter att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Som person får du saker gjorda, är driven, tar initiativ och fungerar lika bra på skift ensam som med ett tiotal kollegor runt dig. Med en positiv anda, hög stresstålighet och flexibilitet blir du en viktig del av vårt kockteam och den framtida utvecklingen för våra två restauranger här på Eriksberg.
Du ska ha minst fem års erfarenhet som kock och vara en ordningsam problemlösare som kan arbeta både kvällar och helger. Du ska kunna svenska flytande i tal och skrift, samt engelska i tal och inneha B-körkort.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med provanställning. Arbetstiden är varierande, med mycket kvälls- och helgarbete. Vi är anslutna till Visita och förhåller oss till gällande kollektivavtal.
Varmt välkommen att mejla ansökan och CV till cv@eriksberg.se
Sista ansökningsdag är 19 september 2024. Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Eriksberg Vilt & Natur AB TRENSUM
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 19 augusti 2024
  • Ansök senast: 18 september 2024

Besöksadress

Eriksberg
None

Postadress

Guöviksvägen 353
TRENSUM, 37496

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024