OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Allround matlagning från frukost, lunch, fika och festmiddagar där utmaningen ligger i att överträffa gästers förväntningar på det vi levererar i en ständigt växlande meny.
Jobbet ställer krav på att du hanterar både varmkök, kallskänk och bageri då vi bakar de flesta bakverk själva.
I arbetet ingår löpande varubeställningar, menyskrivning och egenkontrollprogram. Du blir en av 4: a kockar som delar ansvaret i köket. Arbetstiden är jämnt fördelad på dagar/kvällar, vardagar/helger och kräver att du kan jobba självständigt under varierande arbetstider. I kombination med kockarbetet ska du också kunna jobba i restaurangen.
2-5 års yrkeserfarenhet och vana vid festmatlagning samt självständigt arbete likväl i team. Som kock hos oss jobbar du med allt från frukost, luncher, bakning och fina middagar och det ställer krav på att du är allround. Du ska kunna arbeta i restaurangen vid behov eller rycka in med andra hotellsysslor och hjälpa kollegor. Flexibel, pålitlig, ansvarstagande, lyhörd, kreativ, engagerad och ett inre driv är ledord i ditt dagliga arbete.
Båsenberga Hotell & Konferens i Vingåker bedriver hotell- konferens- & restaurangverksamhet i en lantlig miljö invid Vingåkers 18-håls golfbana. Hotellet har 60 rum, restaurang och är mycket uppskattat för sin goda mat och fina miljö. Vi jobbar ständigt med gästen i focus. Mer information om oss hittar du på www.basenberga.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Hotellchef Maria Rundberg
015112015
0706403401