OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
Vill du tillaga mat med hög kvalité och säkerställa en fantastisk matupplevelse för våra gäster på Astra Zeneca i Mölndal? Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Sedan 2012 har vi arbetat ständigt med utveckling av totala upplevelsen, kvalitén och arbetsmiljön inom Food & Meeting på Astra Zeneca.
Vi söker ytterligare en positiv, driven, erfaren, och nytänkande kock, som brinner för matlagning av högsta kvalité och med fokus på hållbarhet. Tillsammans med vårt dedikerade team arbetar ni mot uppsatta mål, för att driva utvecklingen av vår omtyckta lunch- och à la carterestaurang framåt.
Laganda, kreativitet och engagemang är något vi värdesätter högt. Vi ser att du har ett stort matintresse, är flexibel, punktlig och ordningsam. Och har förmågan att arbeta i ett högt tempo utan att vika för kvalité. Vidare vara ansvarskännande med en genuin lust att leverera god mat och förstklassig service till våra gäster.
För att vara med och bidra med framdrift i vår service inom food måste du också vara en lagspelare, där man hjälper sina kollegor och förstår vikten av att ingå i ett sammansvetsat team.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;
• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall- och varmkök, bakning och à la carte )
• Egenkontroll HACCP
• Möta våra kunder i driften
• Delaktighet av utvecklingen av befintlig food koncept
Kvalifikationer/krav:
• Utbildad kock med minst 5 års dokumenterad yrkesvana
• Goda datakunskaper (officepaketet) för att kunna hantera våra verktyg
• Goda kunskaper inom hälsa & säkerhet
• Flytande svenska i tal och skrift
• Goda engelskakunskaper i tal och skrift
Personliga egenskaper:
• Vi söker dig med ett brinnande matintresse och hållbarhetstänk
• Trygg
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling
Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:
• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet
Anställningsform och arbetstider:
Heltid, tillsvidaretjänst 100% dagtid men kväll och helger kan förekomma.
6 månaders provanställning tillämpas.
Känner du dig träffad och ser fram emot att utvecklas med oss?
Då vill vi att du skickar in ditt CV samt ett personligt brev där du berättar lite mer om dig och varför just du vill arbeta hos oss.
Skicka även med löneanspråk.
Har du frågor kontakta;
Jennifer Jensen, Restaurangchef
jennifer.jensen@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha senast den 15 februari 2022
Ansökan kan endast göras via vår hemsida
Vi undanber oss rekryteringsbolag
Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Med verksamhet i 56 länder, servar vi 100 miljoner människor varje dag genom vår unika kombination av On-site Services, Benefits and Rewards Services och Personal and Home Services.
Vi erbjuder våra kunder integrerade servicelösningar som har utvecklats genom mer än 50 års erfarenhet inom reception, säkerhet, underhåll, städning, måltidstjänster, facilities management; allt ifrån tjänster och program som främjar medarbetarnas engagemang i lösningar som förenklar och optimerar deras rörlighet och hantering av kostnader till hushållsnära tjänster, daghem och conciergetjänster.
Sodexos framgångar grundas på vår oberoende ställning, vår hållbara affärsmodell och vår förmåga att ständigt utveckla och engagera våra 412 000 medarbetare över hela världen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,