Erfaren kock sökes

Arbetsbeskrivning

Sommarsäsong på Axmar Brygga
Brinner du för matlagning och service? Trivs du med att samarbeta i grupp?

Sommarsäsongen på Axmar Brygga löper under juni, juli och augusti. För vissa slutar inte arbetet där utan fortsätter under veckoslut och helger under hösten. Julbordet startar i slutet av november med förberedelser långt innan. Just nu söker vi dig som kan tänka dig spendera sommaren i den vackraste naturmiljön med det gladaste medarbetarna.

» Kock med erfarenhet
Vi söker dig med erfarenhet i kök där du trivs med högt tempo men ändå vill sätta gästen i fokus. Uppgifter i både varma köket och kalla köket. Stationskock i lucka, på spis, förrätter eller desserter.
Tjänstens tillträde någon gång i juni men vi är flexibla.

» Restaurangen kan ev. hjälpa till med boende om så önskas. Körkort och bil är ett stort plus men vi försöker hela tiden hjälpas åt med samåkning och skjuts.

» Varmt välkommen med din ansökan!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Axmar Brygga GÄVLE
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 26 april 2021
  • Ansök senast: 23 maj 2021

Besöksadress

Boskär
None

Postadress

Box 655
GÄVLE, 80127

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024