OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sommarsäsong på Axmar Brygga
Brinner du för matlagning och service? Trivs du med att samarbeta i grupp?
Sommarsäsongen på Axmar Brygga löper under juni, juli och augusti. För vissa slutar inte arbetet där utan fortsätter under veckoslut och helger under hösten. Julbordet startar i slutet av november med förberedelser långt innan. Just nu söker vi dig som kan tänka dig spendera sommaren i den vackraste naturmiljön med det gladaste medarbetarna.
» Kock med erfarenhet
Vi söker dig med erfarenhet i kök där du trivs med högt tempo men ändå vill sätta gästen i fokus. Uppgifter i både varma köket och kalla köket. Stationskock i lucka, på spis, förrätter eller desserter.
Tjänstens tillträde någon gång i juni men vi är flexibla.
» Restaurangen kan ev. hjälpa till med boende om så önskas. Körkort och bil är ett stort plus men vi försöker hela tiden hjälpas åt med samåkning och skjuts.
» Varmt välkommen med din ansökan!