Erfaren kock som vill jobba dagtid?!

Arbetsbeskrivning

Pontus Frithiof och Nordrest fortsätter sitt mångåriga, framgångsrika samarbete och rekryterar nu en lunchkock till La Girafe. En knivskarp kock som brinner för matlagning och gillar råvaror som gör menyn lockande. En glas personlighet som ger positiv stämning till gäster och personal!

För mig är kvalitet, flärd och generositet viktiga värdeord för ge våra gäster en riktigt bra upplevelse. Kvalitet sitter i detaljerna och det kommer genom ditt engagemang. Med en nypa flärd gör vi det lilla extra för våra gäster oavsett tillfälle. Vi är generösa med ett gott beteende mot våra gäster och kollegor.”

Pontus Frithiof

Kort om tjänsten

Du är en glad och lättsam person med god erfarenhet av kockyrket, du är van vid att skapa bra relationer och goda kontakter med gäster, då vi jobbar från ett öppet kök. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning.

Vi vill att du har:

- 3-årig gymnasial kockutbildning samt arbetslivserfarenhet

- från en restaurang med likande meny

- Erfarenhet från menyplanering inom visa ramar och leverantörer

- Van vid varubeställningar och jobba i team

- Erfarenhet inom HACCP och utbildning inom livsmedelssäkerhet och hygien

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Vi erbjuder dig

- Kollektivavtal, avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
- Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ
- Nätverk, interna utbildningar och enorma utvecklingsmöjligheter inom Pontus Group och Nordrest

Om Nordrest

Nordrest är Sveriges kaxiga uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi växer så det knakar och resan har bara börjat.

NY UPPLEVELSE OCH PÅ FLER ADRESSER!!

La Girafe tar sats med en ny inspirerande gästupplevelse. Efter vår första La Girafe på Kungsholmen kommer du under 2023 kunna besöka oss även på Arlanda Flygplats och from Januari 2024 i Uppsala. Håll ögonen öppna för datum på vår hemsida!

Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid mån - fre, vissa kvällspass kan förrekomma

Ansökan: Ansökningarna behandlas löpande

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF

Kontaktpersoner på detta företaget

Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén

Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist

Kattis Arvidsson

Madelene Henriksson

Andreas Österlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Nordrest
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 29 juni 2023
  • Ansök senast: 16 december 2023

Besöksadress

Evenemangsgatan 31 , Solna
None

Postadress

Evenemangsgatan 31
Solna, 16979

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024