OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kanalmagasinet i Mem rekryterar: Erfaren kock som vill ta nästa steg i karriären
NU SÖKER VI EN KOCK
Som delar Kanalmagasinets passion för fantastiska matupplevelser
På Kanalmagasinet samlas varje dag kollegor och kunder för att tillsammans skapa fantastiska maträtter, upplevelser och livsögonblick. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.
TA NÄSTA STEG I DIN KARRIÄR.
Kanalmagasinet är en vibrerande arbetsplats med högt fokus på god kundnöjdhet men även en plats för medarbetaren. Våra medarbetare är handplockade för att de passar personlighetsmässigt, och framförallt för att de vill jobba i en medveten och drivande miljö. Hit kommer man för att utvecklas och ta nästa steg i sin karriär. Har du en ambition om att vara mer delaktig i de beslut som tas i köket istället för att bara vara en kugge i hjulet? Då kan kanalmagasinet vara en plats för dig. Hos oss kan du ta nästa steg och vara med och skapa helheten av vårt hjärta, nämligen köket. Har du en ambition om att bli kökschef? Berätta det för oss så jobbar vi tillsammans mot det målet.
DINA ARBETSUPPGIFTER
- Traditionellt arbete som kock under sommarsäsong med Lunch- samt liten á la carte-meny
- Bröllops och konferensmenyer för sällskap mellan 15-100 personer.
- Arbeta utifrån Kanalmagasinets standard och koncept samt bidra till att de utvecklas.
- Samarbeta med kollegor och ägare.
- Bidra till att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
- Coacha serverande kollegor.
HÅLLBARHET ÄR EN SJÄLVKLARHET
Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället.
Som kock på Kanalmagasinet i Mem ska du vara idérik och strukturerad. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.
ERFARENHETER DU TAR MED DIG
- Ett driv att laga bra mat
- Relevant utbildning och/eller erfarenhet av kockyrket.
- God dryckeskunskap utöver dina matkunskaper är ett plus
- Talar svenska, engelska eller ett skandinaviskt språk.
OM KANALMAGASINET
I Mem finns Kanalmagasinet som ligger alldeles innanför den första slussen till Göta Kanals östra inlopp beläget vid vattnet med fantastiska pensionat, konferens och bröllopsupplevelser – alla med den goda maten som hjärta. Hit kommer gäster från när och fjärran för att uppleva den vackra miljön, hitta det inre lugnet samt njuta av härliga kvällar med skratt och värme.För oss är det viktigt att utmana det traditionella, ta konferensen till en ny nivå och överraska med upplevelser som engagerar, involverar samt inspirerar. Vi vill jobba med närodlade råvaror i vår restaurang och sätter stolthet i att vara ett litet familjedrivet företag med öga för detaljer genom hela processen. Kanalmagasinet ska vara en plats som tillfredsställer allas behov, oavsett om det är Bröllop, Konferens eller en brunch med familjen.
INFORMATION OM TJÄNSTEN
Vi är intresserade av både säsongsanställda kockar och tillsvidareanställda kockar. Beroende på din erfarenhet är tjänsten allt ifrån en timanställning på säsongs-bas till en fulltidstjänst.
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Arbetsplatsen är vackert belägen i Mem.