OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sommarsäsong på Axmar Brygga
Brinner du för matlagning och service? Trivs du med att samarbeta i grupp?
Sommarsäsongen på Axmar Brygga löper under juni, juli och augusti. För vissa
slutar inte arbetet där utan fortsätter under veckoslut och helger under hösten.
Julbordet startar i slutet av november med förberedelser långt innan. Just nu söker
vi dig som kan tänka dig spendera sommaren i den vackraste naturmiljön med det
gladaste medarbetarna.
Kock med erfarenhet
Vi söker dig med erfarenhet i kök där du trivs med högt tempo men ändå vill sätta
gästen i fokus. Uppgifter i både varma köket och kalla köket. Stationskock i lucka,
på spis, förrätter eller desserter. Tjänstens tillträde någon gång i juni men vi är flexibla.
Körkort och bil är ett stort plus då det inte finns någon kommunikation/busstrafik till Axmar. I speciella fall kan vi grunda anställningen på samåkning.
Varmt välkommen med din ansökan