OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.
Är du vår nya kock?
Vi söker dig som brinner för matlagning och som är trött på ständigt kvälls- och helgjobb!
Är du en erfaren och engagerad kock med genuin passion för mat? Hade du idolbilder på Tore Wretman och Auguste Escoffier på väggen när du var liten? Kort och gott - lever och andas du matlagning? Perfekt! Då har du kommit helt rätt. Nu söker vi en ambitiös kock till en spännande tjänst med stor potential att växa både i din egen roll, och att vara med och utveckla vår restaurang, café samt cateringverksamhet. Köket är på ICA:s huvudkontor i Solna intill Mall of Scandinavia.
Men ok - let’s face it. Jobbannonser är inte alltid superroliga att läsa. Du vill veta vad du får ut av att arbeta hos oss, så här kommer några punkter våra kockar brukar ta upp som de största fördelarna:
Bra arbetstider
Är du less på sena kvällar och ständiga helgpass? Då har vi goda nyheter! Här vet vi nämligen att en bra balans mellan arbetsliv och fritid är nyckeln till god livskvalitet och glada medarbetare.
Varierat jobb med bra råvaror
Här kan vi garantera dig en sak - ingen dag blir den andra lik. Du får laga varierad mat, och alltid med råvaror av högsta kvalitet.
Fräscha lokaler och utrustning av toppkvalitet
Hos oss får du arbeta i ett topputrustat kök med allt du behöver för att skapa kulinarisk magi!
Få kollegor från hela världen
Vi har ett starkt engagemang för mångfald och integration, vilket innebär att du får härliga kollegor från hela världen. Dessutom har vi kontor i över 80 länder, vilket betyder att du i framtiden även har möjlighet att arbeta utomlands - om du vill!
Goda villkor
Vi lägger stolthet i att alla våra medarbetare har goda villkor och en trygg anställning. Självklart har vi även kollektivavtal.
Det här är ett jobb för den kreativa matälskaren
Som kock hos oss får du ett omväxlande och givande jobb med stort ansvar för att det dagliga arbetet flyter på. Främst arbetar du med -
• Matlagning (varmkök)
• Menyplanering
• Egenkontrol HACCP
Kort och gott - här får du alltså en verkligt varierad vardag där du inte bara får tillaga mat av högsta kvalitet, utan även får direkt inflytande på vad vi serverar! Låter toppen, eller hur?
Du - en erfaren och lagspelande kock som älskar utveckling
För den här rollen ser vi gärna att du har:
• Hög social kompetens och en lagspelare
• Passion för matlagning och förstå de ekonomiska aspekterna och ett hållbarhetstänk
• Svenska i tal och skrift
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 64 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.
Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.
Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. Vi är 420 000 medarbetare i 64 länder som kommer i kontakt med 100 miljoner konsumenter - varje dag.
Det gör oss till ett av världens ledande Service Managementföretag.
Varaktighet, arbetstid
Dagtid främst (någon enstaka kväll), 100% heltid
Ersättning
Enligt avtal och erfarenhet
Friskvårdsbidrag
Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-11-10
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,