OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum.
ARBETSUPPGIFTER
Köket tillagar och serverar lunch till skolans elever och personal, ca 200 portioner. Dessutom tillagas och serveras frukost och mellanmål till skolans fritidsbarn. Man arbetar i ett team och alla arbetsuppgifter i ett storkök förekommer. Som kock delar du även ansvaret för den dagliga driften såsom inköp, fakturering, ekonomisk uppföljning, kontakt med kunden och matråd.
KVALIFIKATIONER
Du ska ha stort intresse och engagemang för bra mat till barn. Du ska ha kockutbildning minst gymnasienivå eller motsvarande. Du ska ha minst 3 års erfarenhet av köksarbete. Du är väl insatt i HACCP och egenkontroll och vet vikten av detta. Du har goda kunskaper i matlagning, vegetarisk mat, bakning och specialkost. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att du är stresstålig, flexibel och serviceinriktad. Du ska självklart följa de policys som är antagna för verksamheten. God datavana. Vi ser gärna att du kan ta initiativ till utveckling av verksamheten.
ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se och om att leva, verka och bo i Hudiksvall på www.tillhudiksvall.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Administrativ assistent Ulrika Modin
0650-55 64 87
Enhetschef Karin Risberg
0650-556690
Enhetschef Erik Samuelsson
0650-19266
Enhetschef Birgitta Vestlund-Bergqvist
Verksamhetschef Kostenheten Katarina Niemi
0650 - 19043
Verksamhetschef Katarina Niemi
070-2985680
Dietist Barbro Karelius
0650-556482
Enhetschef Karin Johansson
0650-556691
Samordnare Marita Tayeb
Maria Udenius Enhetschef
0650-192 66