OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
För kunds räkning sökes en erfaren kock enligt följande:
Vi har en klassisk restaurang som serverar lunchbuffé, affärslunch samt a la carte kvällstid efter bokningar. Vi har också smörgårsbord på helgerna och afternoontea samt frukotsbuffé till våra hotellgärser som skall förberedas. Många har sin bröllopsfest hos oss och en del har konferens m m. Vårt mål är att kunna erbjuda lite mer och bli lite bättre. Självklart jobbar köket med egenkontroll och har stort ansvar med inköpen av varor.
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet i kök samt ledaregenskaper, är kreativ, ambitiös och har ett stort intresse för gastronomi och ekonomi. Du kommer att arbeta aktivt att utveckal medarbetarna och verksamheten. Din yrkeserfarenhet är viktigt och väldokumenterad då vi strävar efter att bli bättre inom restaurang och köksverksamhet och att förstås ge förstklassisk och godkänsla för kvalitet och service.
Kontaktpersoner på detta företaget
Frida Biller, Arbetsförmedlingschef
010-487 63 43
Laila Öhrling, Arbetsförmedlingschef
010-487 42 66
Christine Ekdahl Persson, Arbetsförmedlingschef
010-4871942
Åke Söderqvist, Enhetschef
010-486 96 29
Peter Andersson, Arbetsförmedlingschef
010-486 84 18
Lena Hertzberg, Arbetsförmedlingschef
010-486 42 43
Pär Netsman, Sektionschef
010-488 01 62
Jeanette Magnusson, sektionschef
010-4866927
Sofia Karlsson, Arbetsförmedlingschef
010-487 44 04
Ann-Marie Dabergott, Sektionschef
010-4860740