OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vår vision är att bli Sveriges främsta cateringleverantör
Har du ett brinnande intresse för matlagning och teamwork?Vill du vara med och utveckla vårt företag mot framtiden?Vill du inspirera och har lätt att finna lösningar?
Vi letar efter dig som:
Har ett naturligt ledarskap. Har gedigen erfarenhet från kök och matsal. Du har sunt förnuft och kan ta egna beslut. Ordningssinnet är på topp och du är både systematisk och strukturerad.
Som kökschef ingår det att ha ansvar för daglig drift av verksamheten, aktivt delta i produktionen, arbetsledning av kökspersonalen, planering av menyer, kvalitetsarbete och egenkontroll. Du ansvarar för att följa lagar och rutiner samt Fraiche caterings policys och värderingar. Du ansvarar för kreativ matlagning och menyplanering, allergier och överkänslighet, hållbar matlagning och minskat svinn.
Du har huvudansvar för köksekonomin, inklusive inventering, planering och uppföljning. Du har också personalansvar med medarbetarsamtal och kontinuerliga APT(arbetsplatsträffar, Rekrytering av erforderlig personal, inköp av råvaror, förbrukningsartiklar kopplade till produktion och ta fram och hålla i kökets rutiner samt ta ansvar för arbetsmiljöfrågor.) Du leder din personalgrupp genom en öppen kommunikation, att ge och ha förtroende och visa ömsesidig respekt. Ansvarar för att köket är rätt bemannat efter verksamhetens behov och krav.
Ta tillvara olika kompetenser och medverka till en god samverkan mellan våra övriga kök i våra verksamheter. Du ser till att dina medarbetare får nödvändig upplärning. Du har tät kontakt med våra kunder genom samtal, mail och besök med hög servicenivå och god ton.
Du rapporterar till närmsta chef.