OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en kock på heltid till en mindre personalrestaurang utanför Eslöv. Du kommer arbeta som del av ett mindre team, vilket ställer stora krav på personligt engagemang, servicekänsla och självklart ett brinnande intresse för att laga och servera god mat!
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;
• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egen kontroll
Kvalifikationer/krav:
• Utbildad kock med minst tre års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)
Personliga egenskaper:
• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig
Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:
• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet
Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidareanställning, dagtid. Helger och kvällar kan förekomma vid enstaka tillfälle.
Har du frågor kontakta kristina.borgqvist@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha senast den 31/5-21. Urval och intervjuer sker löpandes.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,