OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi är en del av Sveriges största tjänsteföretag för outsourcing och facility management med 12 000 medarbetare. Vi serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet. Läs mer på www.se.issworld.com
Arbetsuppgifter
Tjänsten består i att under ledning av köksansvarig delta i den dagliga produktionen tillsammans med dina kollegor producera goda och näringsriktiga måltider till våra gäster. Du ansvarar för att det utförs enligt gällande instruktioner med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvarukostnaderna hålls inom kalkylen, menyplanering. Samt att vara en tillgänglig och flexibel person i vår organisation.
Kvalifikationer
Vi söker Dig som har ett genuint intresse för mat. Du är utbildad kock och har branscherfarenhet inom storkök eller stor kunskap om matlagning inom restaurang, kunskap/erfarenhet av anpassad kost och dietkost. Du besitter god kommunikativ förmåga samt god svenska i tal och skrift. Som person är du öppen, lyhörd och självgående. Du är en ansvarsfull och handlingskraftig person med god samarbetsförmåga och ett intresse för mat och människor är en förutsättning för att lyckas i arbetet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt
Vi söker timvikarier. Möjlighet till längre vikariat finns.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval varför tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Din ansökan skickas via vårt rekryteringssystem.
Kontaktpersoner
Anna Stoltz, Bitr. Restaurangchef
anna.stoltz@se.issworld.com