OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
1:a Servitris till Kulturhuset i Ytterjärna
Platsen Ytterjärna har precis antagit en ny och spännande framtidsplan och vi söker nu en restaurangchef som är nyfiken, kreativ och engagerad som kan utveckla vår restaurang till något extra. Vår framtid känns verkligen inspirerande, spännande och utmanande där målet är att bli en plats som man känner till.
Vår mat & dryckesfilosofi är ett hållbarhetstänk där vi använder ekologiska, biodynamiska produkter. En restaurangverksamhet som innehåller flera spår; matkonst mer exklusivt men också utspisa 500 personer snabbt och enkelt, samt serva ett starkt profilerat hotell med allt vad det innebär.
Som 1:a servitris vill vi att du tillsammans med restaurangchefen ansvarar och utvecklar bland annat:
Ø Utveckla dryckeskonceptet för restaurangen med inriktning på naturviner.
Ø Tillsammans med dina medarbetare levererar en gästupplevelse utöver det vanliga
Ø Utveckla upplevelsen i restaurangen i form av atmosfär, service och logistik
Ø Ansvarar för och kontinuerligt utveckla all dryck.
Ø Du bör ha några års erfarenhet samt vara beredd på att själv arbeta kvällar och helger.
Intervjuer sker löpande.
För mer information kontakta Mikael Eriksson
Välkommen med din ansökan till: mikael.eriksson@kulturforum.se
Läs mer om Kulturbygge på www.kulturbygge.nu för att få en uppfattning av den verksamhet vi bedriver.